Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
2020. október 27.
Vállalkozásfejlesztési Kutatói Ösztöndíjat alapít a Budapesti Gazdasági Egyetem és a Demján Sándor Alapítvány

2019.10.10 - A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) és a Demján Sándor Alapítvány Vállalkozásfejlesztési Kutatói Ösztöndíjat alapít és hirdet meg az egyetemen belül hazánk vállalkozásfejlesztés tudományos kutatásának és oktatásának támogatására.

A most aláírt együttműködési megállapodással az egyetem egy újabb lépést tesz afelé, hogy tovább ösztönözze a vállalkozói kultúra terjedését és a terület tudományos kutatását, oktatását. Az ösztöndíjra a BGE azon oktatói és kutatói pályázhatnak, akik a vállalkozásfejlesztés és a hazai kkv-szféra területén tudományos kutatást folytatnak, az oktatás során kiemelten kezelik az egyetemi hallgatók vállalkozási hajlandóságának növelését, és Demján Sándor vállalkozói életművének oktatásban való megjelenítését. Az ösztöndíj-pályázat első alkalommal a 2020/21-es tanévben kerül meghirdetésre.

Az együttműködési megállapodást a KVIK 50 rendezvénysorozat keretében írta alá az egyetem újonnan átadott Demján Sándor előadótermében Prof. Dr. Heidrich Balázs, a BGE rektora és dr. Valastyán Pál, a Demján Sándor Alapítvány elnöke.