Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Nemzetközi lehetőségek

A BGE hagyományosan erős a nyelvi képzésben és a színvonalas idegen nyelvű képzések biztosításában. Emellett támogatjuk a nemzetközi környezetben való részvételt, folyamatosan kutatjuk és bővítjük a mobilitási lehetőségeket és ösztöndíjakkal is segítjük a kinti megélhetést. 

Legyen szó tanulmányokról vagy szakmai gyakorlatról, a külföldi tapasztalatszerzés remek lehetőség a komfortzónádból való kilépésre, kiváló terep a nyelvtudásod és a személyiséged fejlesztésére, egyben nagy próbája az önállóságnak és a nyitottságnak - ráadásul felejthetetlen emlékek tárháza is.  

  • Velünk kitárul számodra a világ! Kiterjedt partnerkapcsolataink révén több mint 40 ország közel 200 partneregyetemén tanulhatsz egy vagy két félévet, 10 partneregyetemünk 3 alapképzésén pedig akár kettős diplomát is szerezhetsz. 
  • Európán belüli és kívüli országokra egyaránt fókuszálunk, közülük is kiemelten a V4 országokra és Délkelet-Ázsiára. Utóbbi célpiac elérhetőségét a Magyar Nemzeti Bank támogatásával 2016-ban létrejött Keleti Üzleti Akadémiai Központ (OBIC) biztosítja, amely ázsiai nyelvi kurzusokat, nemzetközi konferenciákat, workshopokat szervez és elősegíti a kutatói mobilitást. 
  • Erasmus programunk keretében tanévenként több mint száz hallgatónk kezdheti meg a tanévet külföldi partnerintézménynél, míg a program keretében mi is több száz nemzetközi diákot fogadunk Budapesten. Stipendium Hungaricum ösztöndíjas hallgatók is évről-évre egyre többen érkeznek a BGE-re. 
  • Egyetemünk hazánkban elsőként szerezte meg a nemzetközi akkreditációt a Network of International Business Schools nevű szakmai szervezettől és számos minősített nemzetközi szervezeti tagsággal (pl.: EUA, EURASHE, PRME) is rendelkezünk. 

Ha pedig itthon tanulsz, mi akkor is megteremtjük számodra a nemzetközi környezetet, hiszen jelenleg 80 országból mintegy 1.000 külföldi hallgató tanul nálunk. 

play button
01:32
Budapest Business School (Hungary) – Connect with us
Budapest Business School (BBS) is the largest university of applied sciences in Hungary educating around 19,000 students in three faculties. The 3 Budapest-based faculties are the Faculty of Commerce, Hospitality and Tourism, the Faculty of International Management and Business and the Faculty of Fi...