Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Szolgáltatásaink
Az, hogy egy Egyetem képzési portfóliója kifejezetten az üzleti élet szereplőit célozza, egészen biztosan nem egyedi, ahogyan az sem, hogy a felsőoktatási intézmények több szinten törekszenek együttműködésre a vállalkozásokkal – legyen szó oktatásról, kutatásról vagy például pályázatokról. Mi a BGE-n azonban azt is célul tűztük ki magunk elé, hogy az Egyetem szellemi és infrastrukturális kapacitásait kihasználva megkezdjük szolgáltatási portfóliónk kiépítését, hogy partnereink és külső megrendelőink számára még több területen rendelkezésre álljunk. 


Az alábbi linken megtalálható a BGE 2022.09.01-től elérhető szolgáltatási listája, valamint az oktatási, kutatási, közösségi és szponzorációs együttműködési lehetőségekről szóló tájékoztató.

Az üzleti partnerségi együttműködések és központilag értékesített szolgáltatások rendjéről szóló rektori utasítás elérhető ITT.

A 2022/2023-as tanév során az egyetem a tavaszi félévben hibrid állásbörzét tervez, míg az őszi félévben Karrier Napok során vehetnek részt workshopokon, vagy kerekasztal beszélgetéseken, emellett szponzorációs lehetőséget kínálunk.

Kérjük leendő partnereinket, hogy amennyiben szeretnének együttműködni egyetemünkkel, vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön.


Kutatás  

A BGE a gazdasági felsőoktatás meghatározó intézményeként törekszik a kutatói által felhalmozott tudományos igényű ismeretanyagok átadására, hogy azok segítséget nyújtsanak a gyakorlatban, valamint hozzájáruljanak a gazdálkodó szervezetek eredményesebb működéséhez is. Emellett nyitottak vagyunk az együttműködésre a munkaerőpiac szereplőivel a kutatások területén, mely történhet kutatási témák ajánlásával, egyetemi infrastruktúra igénybevételével és akár közös kutatások megvalósításával is.  Kérjük, hogy ezzel kapcsolatban keressen minket email címünkön

Pályázatok  

Egyetemünk sikeres hazai, uniós és nemzetközi pályázati tevékenységet folytat, számos olyan területen, amely valamilyen módon kapcsolódik a hazai vállalkozásokhoz, azon belül kiemelten a kkv-szektorhoz. Az utóbbi években számos olyan oktatásfejlesztési projekt is megvalósult, amely célja megoldást találni valamilyen vállalati problémára, például iskolarendszeren belüli és kívüli komplett képzésekkel, oktatási anyagokkal, valamint üzleti mentorok készségfejlesztésével.  Célunk, hogy a jövőben még szorosabban együttműködjünk magyarországi vállalkozásokkal, akár hazai, akár nemzetközi pályázatok megvalósításán keresztül. Kérjük, hogy ezzel kapcsolatban keressen minket email címünkön.

Infrastruktúra bérlés 

A BGE több kiváló adottságú helyszínen is kínál bérelhető termeket, tereket. Egyetemünk infrastrukturális kínálatában műemléki épület és a fenntarthatóság jegyében kialakított modern létesítmény egyaránt megtalálható. Előbbire kiváló példa a BGE Markó utcai épületében található Lotz terem, falain Lotz Károly és Than Mór freskóival, utóbbira pedig a BGE 2017-ben átadott smart campusa, a Berzsenyi Campus.  A BGE Markó utcai épülete az V. kerület szívében, a Markó utca 29-31. szám alatt található. Központi elhelyezkedésének köszönhetően az épület tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, így kiváló helyszíne lehet a legkülönfélébb rendezvényeknek. Konferenciák, sajtótájékoztatók, tréningek helyszíneként egyaránt gondolhat ránk. 

A Markó utcai épületben elhelyezkedő kiemelt rendezvényhelyszínek az alábbiak: 
  • Aula

Az épület legnagyobb terme modern, ugyanakkor elegáns rendezvényhelyszín, mely számtalan alkalommal adott már otthont konferenciáknak, workshopoknak. 2018-ban például a Google Digital Workshop 2018 eseményt rendezte itt a Portfolio (Pénzcentrum).   

  • Lotz-terem

A Markó utcai épületünk legfőbb nevezetessége a neoreneszánsz stílusban épült, gazdag ornamentikával díszített Lotz-terem. A terem elegáns rendezvényhelyszín, mely több alkalommal adott már otthon többek között sajtótájékoztatóknak, konferenciáknak és tanácskozásoknak.  

  • Közösségi tér

Modern rendezvényhelyszín, mely az épület -2. szintjén található, és a Bihari utca felőli bejáraton keresztül közelíthető meg.  

A bérelhető termek kapacitása, elérhetősége és az egyéb technikai részletek kapcsán, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot email címünkön.