Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

BGE Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

BGE Hallgatói fiók
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapesti Gazdasági Egyetem
Programok
Gólyabál:

A Gólyabál minden évben az egyik legnagyobb rendezvényünk, több mint ezer résztvevővel. Az év legexkluzívabb és legnívósabb egyetemi eseménye.

A bál előtt már hetekkel elkezdenek a gólyák készülődni: gólyakirály és királynő választáson vesznek részt, csapatokban tanulnak be különböző táncokat, amiket aztán a Gólyabál kezdetén előadnak a hatalmas közönségnek.

A köszöntőket, valamint a gólyakirály és királynő megkoronázását követően egész éjszakán át tart a bál, melyet sztárfellépőkkel színesítünk minden évben.

Nyílt nap:

Minden évben több kari nyílt napot is tartunk, illetve egy központi nyílt napot, melyen mindhárom kar részt vesz.

A nyílt napokra több ezer érdeklődő középiskolás érkezik az ország minden részéről. A választható képzések mellett bemutatjuk a leendő hallgatóknak az egyetemi életet, a HÖK-öt és a rendezvényeinket is.

Educatio:

Az Educatio Kiállításon több száz kiállítóval együtt a BGE összes kara is minden évben nagy hallgatótáborral képviselteti magát, annak érdekében, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatalok kérdései minél pontosabban kerüljenek megválaszolásra.

Az Educatio hatalmas pozitívuma a baráti környezet, hiszen az érettségi előtt álló diákok közvetlenül jövendőbeli hallgatótársaiknak tehetik fel kérdéseiket a képzésekről, nyelvtanulási lehetőségekről, a vizsgaidőszak nehézségeiről vagy akár a közösségi életről.

Állásbörze:

Azért jöttél erre az egyetemre, hogy karriert építs? A lehető legjobb helyen jársz! A karriered építését nem lehet elég korán elkezdeni, az állásbörze pedig a BGE legnagyobb karrierrendezvénye, amely minden évben egyszer kerül megrendezésre. Ilyenkor több mint 40 cég érkezik egyetemünkre, hogy tanácsokkal, ötletekkel lássák el hallgatóinkat.

Az eseményre többek között ellátogat a Deloitte, a BDO, a Morgan Stanley, a Process Solutions, az OTP Bank és még sokan mások.

Hidd el, itt megtalálhatod álmaid munkáját, és tanácsokat is kérhetsz a nagyobb cégek képviselőitől. Feltérképezheted az aktuális munkaerő piacot és itt biztosan megtalálod a szakmai gyakorlathoz a számodra legideálisabb helyet.

Amennyiben munkát keresel, leadhatod az önéletrajzodat is. Akár már elsőéves hallgatóként is érdemes ellátogatni a rendezvényre, hiszen kiváló lehetőség tapasztalatszerzésre, illetve rengeteg cégnél keresnek, akár már elsőéves hallgatókat is gyakorlati, részmunkaidős állásra.

Szakest:

Jobban esne már egy nyugodtabb, informatívabb jellegű este a mozgalmas mindennapok után? Akkor a szakest a lehető legjobb választás számodra!

Itt előadásokat hallgathatsz, miközben lehetősed nyílik egy kötetlen beszélgetésre tanáraiddal, akár egy finom pohár bor mellett is.

A szakesten különböző cégek vendégelőadói látogatnak el hozzánk előadásokat tartani. Az előadások végeztével, kisebb csapatokra osztva kell válaszolni az előadók quiz kérdéseire, az est végén pedig, akik jól válaszoltak értékes ajándékokkal is gazdagodhatnak, egy kellemesen eltöltött este után.