Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Kereskedelem és Marketing Intézet

A Kereskedelem és Marketing Intézet a BGE speciális intézete, hiszen az egyetlen „kimenetért” felelős intézet, melynek két tanszéke két karon, a KKK-n és a KVIK-en működik, parallel módon. Mindkét tanszék önálló egységként dolgozik, állandó szakmai és szervezeti együttműködésben, egymást kiegészítve. Az intézetnek elsősorban szakmai integrációs és képviseleti funkciója van!

A Kereskedelem és Marketing Intézet egy karoktól szervezetileg független, de szakmailag mindkét karral szorosan együttműködő intézetként teremt harmóniát a tanszékek munkájában. Az intézetvezető legfontosabb feladata emellett az Intézet képviselete és kapcsolatépítése a szakmai és tudományos közéletben.

Az Intézet képes a kereskedelem és marketing képzés minden szaktárgyának oktatására magyar, angol és német nyelven, alap, mester és felsőfokú szakképzési szinteken egyaránt. Négy kettősdiploma megállapodással rendelkezik, és azokat sikeresen működteti is! Az Intézet tudományos munkássága figyelemre méltó nemcsak intézményi, de országos szinten is.

A BGE Kereskedelem és Marketing Intézete, növekvő hallgatói létszám mellett, a kereskedelem-marketing képzés közel egyharmadát képviseli Magyarországon.

Tanszékek

Kereskedelem Tanszék

Marketing Tanszék

Intézetvezető

főiskolai tanár
  • Iroda: 1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
  • Iroda: II. emelet, 219-es szoba
  • Telefon: +36 1 374-6200
  • Belső mellék: 236
  • Email: kozar.laszlo@uni-bge.hu