BGE központi honlap
Hallgatóknak
EN - English

BGE Hallgatóknak

  • Felvettek, hogyan tovább?
      • Elsőveseknek
      • Az első lépések a BGE-n
      • Online beiratkozás
      • Bejelentkezés az egyetem informatikai rendszereibe
      • Adatvédelem, biztonság és etika
      • Nyelvtanulás
      • BGE a közösségi médiában
  • Tanulmányi ügyek
      • Tantervek
      • Felsőoktatási szakképzés
      • Alapképzés
      • Mesterképzés
      • Szakirányú továbbképzés
      • Előrehaladás ellenőrzése
      • Évfolyamtájékoztatók
      • Tanulmányok
      • Félévi feladatok
      • Kérelmek
      • Specializáció-választás
      • Szakdolgozat
      • Szakmai gyakorlat
      • Záróvizsga
      • Rövidített alapképzés
      • Hallgatói tudományos és szakmai lehetőségek
      • Hallgatói Követelményrendszer
      • Pénzügyek
      • Finanszírozási feltételek
      • Ösztöndíjak
      • Állami ösztöndíj és átsorolás
      • Diákhitel
      • További díjak
      • Szolgáltatások
      • Nyelvtanulás
      • Egyetemi Könyvtár
      • Egyetemi Kollégium
      • Informatikai szolgáltatások
      • Állásportál
      • Vizsgaközpont
      • Idegen nyelvi és nemzetközi lehetőségek
      • Idegen nyelvi lehetőségek
      • Szakmai tárgyak angolul
      • Mobilitási lehetőségek
      • Partnerintézmények
      • Ügyintézés
      • IDŐPONTFOGLALÁS
      • Problémamegoldás
      • Hallgatói Ügyfélszolgálat
      • IT HELPDESK
      • Hova fordulj a kérdéseiddel?
      • Ügyintézés a tanszéken
  • Hallgatói élet
      • Közösségek és lehetőségek
      • Hallgatói Önkormányzat
      • Hallgatói Öntevékeny Csoportok
      • Önkéntesség
      • Mentorprogramok
      • Vállalati Mentorprogram
      • Vállalkozói Mentorprogram
      • Hallgatói jóllét
      • Mentálhigiénés tanácsadás
      • Speciális szükségletű hallgatók támogatása
      • Esélyegyenlőség és sokszínűség
      • Sport
      • Testnevelés
      • Sportolási lehetőségek
      • Élsportolói program
      • Hallgatói versenyek
Nyitólap >
Creative gastronomy
BGE Hallgatóknak
Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem
Keresés
Menü
Keresés
Menü
Creative gastronomy
Creative gastronomy
Kurzus neveCreative gastronomy
TárgykódCRMY0PA2
Kurzuskód / Coospace linkVGRRANVE01
KarKVIK
SzervezőVendéglátás Tanszék
Tárgy jellegeszabadon választható, elmélet + gyakorlat
Rövid tartalom"​The course introduces the creative side of hospitality and gastronomy. After explaining the use of artificial intelligence in menu and food design trends, participants can also see a practical implementation within the framework of a culinary workshop in the KVIK training cabinet. At the end of the 2nd day, the participants can make their own dessert in a creative way. The course also provides coffee breaks and refreshments. Syllabus:Artificial intelligence (AI) and trends in restaurant marketing.Menu engineering. Development of an effective restaurant menu. Research and recommendationTrends in food designInfluence of design and presentation of restaurant dishes on customersCulinary workshop"
Kurzus nyelveangol
Féléves óraszám16
Kreditérték2
Beszámítás
Hallgatói körFCHT Tourism-catering BSc program and Tourism management MSc program
Létszám25
Értékelés"​Assessment: Grade depends on the presence on the lectures, the presence on the workshop,one comment of the topic in Coospace ""Fórum"""
Előadók​Kateryna Fedosova PhD - Department of Hotel and Restaurant Business at the Odesa National University of Technology,Head of restaurant consulting group ConsultingHUB, co-owner and art director of the Creative Studio DeFazz
További információ​Karakasné Morvay Klára PhD -FCHT Department of Hospitality
EgyébTeaching Methods Applied: lecture, workshop, individual food preparation.Participants will also receive a certificate as proof of participation
Online órák az intenzív hetet megelőzőennincsenek
23.okt
24.okt10.24. 9:45-tól 10.24. 15:0-ig; terem:ALK.I.131.; 10.24. 15:15-tól 10.24. 16:45-ig; terem:ALK.A.Nagykonyha
25.okt10.25. 9:45-tól 10.25. 16:45-ig; terem:ALK.A.Nagykonyha
26.okt
27.okt
28.okt
Online órák az intenzív hét lezárása utánnincsenek
HelyAlkotmány u.
2025 - Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem - Minden jog fenntartva v1.14.1
Hasznos linkek
  • Közérdekű adatok
  • Intézményi tájékoztató
  • Informatikai útmutatók
  • Elérhetőségek
  • Pályázati felhívások
  • Fejlesztéseink
  • Sajtószoba
  • Felhasználási feltételek
  • Süti beállítások
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Akadálymentesítési nyilatkozat
  • Hallgatói Követelményrendszer
  • Visszaélés-bejelentési rendszer
Kövess minket
készítette