BGE központi honlap
Hallgatóknak
EN - English

BGE Hallgatói fiók

  • Felvettek, hogyan tovább?
      • Elsőveseknek
      • Az első lépések a BGE-n
      • Online beiratkozás
      • Bejelentkezés az egyetem informatikai rendszereibe
      • Adatvédelem, biztonság és etika
      • Nyelvtanulás
      • BGE a közösségi médiában
  • Tanulmányi ügyek
      • Tantervek
      • Felsőoktatási szakképzés
      • Alapképzés
      • Mesterképzés
      • Szakirányú továbbképzés
      • Előrehaladás ellenőrzése
      • Évfolyamtájékoztatók
      • Tanulmányok
      • Félévi feladatok
      • Kérelmek
      • Specializáció-választás
      • Szakdolgozat
      • Szakmai gyakorlat
      • Záróvizsga
      • Rövidített alapképzés
      • Hallgatói tudományos és szakmai lehetőségek
      • Hallgatói Követelményrendszer
      • Pénzügyek
      • Finanszírozási feltételek
      • Ösztöndíjak
      • Állami ösztöndíj és átsorolás
      • Diákhitel
      • További díjak
      • Szolgáltatások
      • Nyelvtanulás
      • Egyetemi Könyvtár
      • Egyetemi Kollégium
      • Informatikai szolgáltatások
      • Állásportál
      • Vizsgaközpont
      • Idegen nyelvi és nemzetközi lehetőségek
      • Idegen nyelvi lehetőségek
      • Szakmai tárgyak angolul
      • Mobilitási lehetőségek
      • Partnerintézmények
      • Ügyintézés
      • IDŐPONTFOGLALÁS
      • Problémamegoldás
      • Hallgatói Ügyfélszolgálat
      • Hova fordulj a kérdéseiddel?
      • Ügyintézés a tanszéken
  • Hallgatói élet
      • Közösségek és lehetőségek
      • Hallgatói Önkormányzat
      • Hallgatói Öntevékeny Csoportok
      • Önkéntesség
      • Mentorprogramok
      • Vállalati Mentorprogram
      • Hallgatói jóllét
      • Mentálhigiénés tanácsadás
      • Fogyatékossággal élő hallgatók támogatása
      • Esélyegyenlőség és sokszínűség
      • Sport
      • Testnevelés
      • Sportolási lehetőségek
      • Élsportolói program
      • Hallgatói versenyek
Nyitólap >
Innovációk a kávé készítésében és fogyasztásában
BGE Hallgatói fiók
Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem
Keresés
Menü
Keresés
Menü
Innovációk a kávé készítésében és fogyasztásában
Innovációk a kávé készítésében és fogyasztásában
Kurzus neveInnovációk a kávé készítésében és fogyasztásában
TárgykódINAN0PA01
Kurzuskód / CP linkVGRRMNVE01
SzervezőKVIK Vendéglátás Tanszék
Tárgy jellegeszabadon választható, elmélet + gyakorlat
Rövid tartalom

Témakörök:A kávé története, kávéfajták, termőterület. Fenntartható kávétermesztés a világban.Innovatív technológiák a kávé feldolgozásában és készítésében.A kávé táplálkozás-élettani hatásaKávégépek típusa, kávéfőzés technikája a gyakorlatban

Félév2022/2023/2
Előadók

​Szabó László, X-Presso Coffee Kft.

Kurzus nyelvemagyar
Féléves óraszám12
Órarendi igény
Kreditérték1
Beszámítás1 kredit
Hallgatói körValamennyi BGE KVIK hallgató
Létszám30
Értékelés

Gyakorlati

További információ

Hidvégi Hedvig – KVIK Vendéglátás Tanszék

Egyéb

A kurzus teljesítésével oklevelet kapnak a hallgatók

2025 - Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem - Minden jog fenntartva v1.13.6
Hasznos linkek
  • Közérdekű adatok
  • Intézményi tájékoztató
  • Informatikai útmutatók
  • Elérhetőségek
  • Pályázati felhívások
  • Fejlesztéseink
  • Sajtószoba
  • Felhasználási feltételek
  • Süti beállítások
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Akadálymentesítési nyilatkozat
  • Hallgatói Követelményrendszer
  • Visszaélés-bejelentési rendszer
Kövess minket
készítette