Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Sport Iroda
A Budapesti Gazdasági Egyetem Sport irodája 2021. augusztus 1-jén kezdte meg működését, folytatva a korábbi Testnevelési és Sportközpont által megkezdett munkálatokat. Az Iroda, a testnevelés órák mellett, nagy hangsúlyt fektet a tanórákon kívüli mozgásos, egészséggel kapcsolatos, valamint a versenyszintű tevékenységekre is, mellyel nem csak a hallgatóknak biztosítunk egyre több lehetőséget, hanem a dolgozóknak is. 


Az Iroda külön hangsúlyt fektet az egyetemen tanuló sportolókra, akiknek Élsportolói programot alakítottunk ki, ezzel is segítve azt, hogy a sportpályán és az oktatásban is egyaránt sikereket érhessenek el. 

Irodánk hisz a mozgás összehozó és összetartó erejében, éppen ezért nem csak kari, hanem egész egyetemet érintő rendezvényeket is szervezünk. 

A szinte napról napra növekvő hallgatói és dolgozói aktivitásnak köszönhetően a paletta egyre színesebb és változatosabb. A testnevelés órák keretein belül számos mozgástípus közül választhatnak a hallgatóink, valamint országos és nemzetközi bajnokságokon vehetnek részt több sportágban is. A versenyekre való felkészülést több sportágban kollégáink segítik, korábbi versenyzői, valamint edzői tapasztalatukkal.  

Mindezek mellett egyre több önszerveződő tevékenységbe lehet bekapcsolódni és a dolgozóink fejlődése is mindig külön figyelmet kap. 


A kari lehetőségekről bővebben az alábbi linkeken található információ:

Csatlakozz Te is a BGE Sport Iroda Facebook csoportjához, ahol hasznos tanácsok, cikkek, videók várnak!

A csoportot ITT éred el!

play button
01:04
BGE Éjszakai túra/Moonlight Hike - Hike az Night
Biztosan sokan jártatok már a Budai-hegységben, de vajon láttátok-e már, hogy milyen arcát mutatja az erdő éjszaka? Az Moonlight Hike - Hike at Night résztvevői, 2021.október 14-én túravezetők segítségével, magunk mögött hagyták a zajos és fényes várost, és miután megcsodálták a naplementét, megtapa...
play button
01:00
BGE TSK 2020 1
play button
23:37
Megvédte címét a BGE vízilabda csapata//PODCAST//
2021.07.03. és 04. között került megrendezésre Miskolcon az idei Vízilabda MEFOB, melyen idén is csapatunk emelhette magasba az első helyért járó kupát. Az elmúlt éveket tekintve ez az ötödik alkalom, hogy a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) vízilabda csapata nyakába került az aranyérem. https://un...

Irodavezető

tanársegéd
  • Iroda: 1055 Budapest, Markó utca 29-31.
  • Iroda: F épület, földszint, 5-ös szoba
  • Telefon: +36 1 469-6600
  • Belső mellék: -
  • Email: barka.nikoletta@uni-bge.hu