Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Sportélet
A kar különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy minél több területen segítse az egészséges életmód kialakítását, melyet nem csak gyakorlati, hanem elméleti programokkal is színesít. Mindezek mellett kiemelt figyelmet fordít azokra a hallgatókra, akik az élsport mellett végzik tanulmányaikat. 

A testnevelésórákat nagyrészt frekventált helyeken érhetik el a hallgatók, melyek egy része a kar közelében, egy másik pedig a kar kollégiumában kapott helyet. A választható kurzusok között megtalálhatók a különböző labdajátékok, az úszás, kondi, aerobik, a természet kedvelői számára pedig a kerékpár- és gyalogos túrák, valamint a síelés lehetősége is elérhető. 


További információk és az oktatók elérhetőségei a Sport Iroda kihelyezett részleg oldalon található.

Az egyetemi sportéletbe a hallgatók többféle módon is be tudnak kapcsolódni, melyet a Sport Iroda munkatársai szakmai tudásukkal folyamatosan segítenek. Egyetemünk hallgatói minden évben kiváló eredményeket szereznek, mind a budapesti, mind pedig az országos és nemzetközi egyetemi bajnokságokon. A kar erősségei közé tartozik a vízilabda és a vívás. 

Rendkívül büszkék vagyunk azokra a hallgatóinkra, akik kiváló tanulmányi eredményeik mellett rangos hazai és nemzetközi versenyeken érnek el jelentős sikereket, hiszen ezzel bizonyítják, hogy versenysport mellett is lehet tanulni és diplomát szerezni. 

Amennyiben a jövőben szívesen erősítenéd a BGE csapatát bármilyen versenyen, jelentkezz bátran a Sport Iroda kollégáinál.