Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Társadalomtudomány és Pedagógia Intézet

A Társadalomtudomány és Pedagógia Intézet két Kar három tanszékének szakmai munkáját fogja össze. Célja a tanszékek hazai és nemzetközi megítélésnek erősítése. Ennek érdekében szélesíti a hazai és nemzetközi kapcsolatokat, összekapcsolja a tudományos és oktatási tevékenységet, erősíti a gyakorlatorientált és élmény alapú oktatást, bevonja a hallgatókat a tudományos tevékenységbe. Nemzetközi kitekintésben a súlypontját Közép-Európára és Nyugat-Balkánra helyezi. Stabilitását a három tanszék együtt biztosítja.Tanszékek


Kommunikáció Tanszék

Nemzetközi Kapcsolatok Tanszék

Pedagógia Tanszék

A Kommunikáció Tanszék az új digitális és elektronikus csatornák, felületek megismerését és elemzését, továbbá a kommunikációs hálózatok vizsgálatának módszertani és elméleti bázisát adja át a hallgatók részére.

A Nemzetközi Kapcsolatok Tanszék célja, hogy a hallgatókat megismertesse a nemzetközi kapcsolatok, a külpolitika, a diplomácia, valamint az Európai Unió legfontosabb összefüggéseivel, döntési lehetőségeivel, azok hátterével, aktuális fejleményeivel.

A Pedagógia Tanszék a mesterszintű közgazdásztanár-képzésért, az üzleti szakoktató- és a közösségszervezés alapképzésekért felelős.

Intézetvezető

egyetemi docens
  • Iroda: 1165 Budapest, Diósy Lajos utca 22-24.
  • Iroda: D épület, II. emelet, 22-es szoba
  • Telefon: +36 1 467-7807
  • Belső mellék: 807
  • Email: saringer.janos@uni-bge.hu