Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

BGE Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

BGE Hallgatói fiók
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapesti Gazdasági Egyetem
Dolgozattár

A Dolgozattár Repozitórium folyamatosan bővülve tartalmazza a Budapesti Gazdasági Egyetemen és jogelőd intézményeiben született szakdolgozatokat, TDK dolgozatokat, szakkollégiumi kutatási beszámolókat és minősített anyagokat.

A Repozitórium kétszintű, tartalmazza a dolgozatok, beszámolók azonosításához szükséges ún. metadatokat (szerző, cím, kar, évszám) és tartalmazza a dolgozat teljes szövegű változatát valamilyen elektronikus file-formátumban (általában PDF formában). Míg a metaadatok adatbázisa teljesen nyilvános, bárkinek és bárhonnan kereshető, addig a szerzői beállítások függvényében a teljes szövegű dokumentumok egy része mindenki számára hozzáférhető, másik része csak a Főiskola könyvtári hálózatából válik hozzáférhetővé. A dolgozatok kisebb része titkosított, ezek a titkosítás ideje alatt nem megtekinthetők.

A Dolgozattár Repozitórium létrehozásával célunk az Intézményünkben megvédett és készült dolgozatok, szakkollégiumi kutatási beszámolók bemutatása és ezek hosszú távú megőrzésének biztosítása.

A Dolgozattár elérhető ezen a linken.