Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

BGE Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

BGE Hallgatói fiók
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapesti Gazdasági Egyetem
Hallgatói rendezvények
Gólyatábor 

A BGE minden kara évről évre megszervezi az egyetemi évek egyik legemlékezetesebb eseményét, a  gólyatáborokat. A gólyatáborok legfőbb célja, hogy már az egyetemi tanulmányaid megkezdése előtt új barátokat szerezz magadnak és minél több információt szerezz az egyetemi élettel kapcsolatban. Ez a rendszerint nyár végén tartott esemény a legjobb lehetőség arra, hogy átérezd milyen amikor több száz torokból egyszerre szól a „BGE” felkiáltás, milyen a BGE közösségéhez tartozni. A tábor végén nem csak életre szóló emlékekkel gazdagodsz, de új barátokat és felsőbb éves mentorokat is szerezhetsz magadnak.  
A BGE Gólyatáborai várnak Téged!  
A táborokról a kari Hallgatói Önkormányzatok Facebook és Instagram oldalain találsz részletes információt. 


Gólyabál 

A gólyabál az év egyik legexkluzívabb eseménye, melyet rendszerint november végén, illetve december elején rendezünk meg. A bált megelőzően a legmenőbb srácok és lányok versengenek a gólyabál királynője és királya címért, amelynek elnyerése az értékes ajándékok mellett hatalmas megtiszteltetéssel is jár. A bálon a hallgatók a gólyatáncok bemutatása, a király és királynő megkoronázása, valamint a gólyaeskü elmondása után válnak az Egyetem polgáraivá. Mindezek után kezdődhet a buli az aktuális sztárfellépőkkel.  

A Gólyabálokról a kari és egyetemi Hallgatói Önkormányzat Facebook és Instagram oldalán találsz részletes információt.  


Évközi rendezvények  

Évközben is változatos programokkal színesítjük a hallgatói életet. A különböző kvízektől kezdve, a vetélkedőkön át, a közös csapatépítő programokig nagyon széles a paletta. Bízunk benne, hogy a programlehetőségek közül mindenki megtalálja a saját érdeklődésének leginkább megfelelőt!  

Fontos, hogy az egyetemi éveket ne csak átéljük, hanem megéljük!  

A különböző évközi rendezvények kapcsán a kari és egyetemi Hallgatói Önkormányzat oldalán találsz részletes információt!  


Nyílt napok 

A BGE minden évben két alkalommal, rendszerint decemberben és februárban nyílt napot szervez az érdeklődők számára. A központi tájékoztatók mellett a karok is rendeznek saját, kari nyílt napokat. Ilyenkor rendszerint középiskolások és a mesterképzések iránt érdeklődők egész hada foglalja el a hatalmas egyetemi előadókat és hallgatja végig a rövid tájékoztatót a leglényegesebb információkról az egyetemi élettel kapcsolatban. A nyílt napok remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy első kézből szerezz információkat az egyetemről, találkozz jelenlegi BGE-s hallgatókkal, átérezd az intézmény atmoszféráját és eldöntsd, hogy Te is a BGE család tagjává szeretné válni.