Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

BGE Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

BGE Hallgatói fiók
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapesti Gazdasági Egyetem
KKK - Hallgatói Önkormányzat - Gólyaköszöntő

Kedves Barátom!

Mindenekelőtt, szeretnék gratulálni, hogy a Külker család tagja lettél!

Tudom, hogy megpróbáltatásokkal teli hónapokon mentél keresztül, de most büszke lehetsz magadra, hiszen a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán fogsz tanulni!

Karunkon tanulási és fejlődési lehetőségek várnak ezért bízom benne, hogy ezeket kihasználva megannyi tapasztalattal fogsz gazdagodni!

Először talán ijesztőnek tűnhet, hogy hazánk egyik legtöbb hallgatóval rendelkező intézményébe nyertél felvételt és most még el sem tudod képzelni milyen is lesz az egyetemi élet, de biztosíthatlak róla, hogy megannyi csodás élmény előtt állsz és ezek az élmények meghatározóak lesznek az életedben!

Bátorítani szeretnélek arra, hogy minél több eseményünkre látogass el, ezeken új embereket ismerhetsz meg és életre szóló barátságokat köthetsz. Ahogyan már otthon is párszor hallhattad, „Az egyetemi évek sok más mellett, a kapcsolati háló kiépítésének is időszaka. Jelenleg tizenegy kari hallgatói szervezetünk van, ezek az itteni élet mozgató rugói, így, ha adhatok egy jó tanácsot, csatlakozz valamelyik kiscsaládhoz!

Szeretettel meghívlak az idei Gólyatalálkozóra és Gólyatáborba! Ezek az események, meghatározóak az egyetemi éveid kezdetén, ezért, hogy ne maradj le az ezekkel kapcsolatos információkról, csatlakozz a BGE-KKK GÓLYÁK 2022 csoportunkhoz!

Amennyiben segítségre van szükséged az itt töltött időd alatt, legyen az tanulmányi vagy szociális kérdés, fordulj bizalommal a Hallgatói Önkormányzathoz, hiszen Mi Érted, Értetek vagyunk!

Keress bátran minket Facebookon és Instagramon, hogy időben értesülj minden fontos hírről és kövess be minket TikTokon is!

Remélem, hogy hamarosan személyesen is megismerhetjük egymást, addig is, ha bármiben tudunk Neked segíteni, keress minket a fenti elérhetőségek egyikén!

 

Élményekkel teli nyarat és jó pihenést kívánok Neked!

 

Üdvözlettel,

K.Toapanta Pablo

HÖK elnök