Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

BGE Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

BGE Hallgatói fiók
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapesti Gazdasági Egyetem
Önköltség
Az önköltség összegét a felvételi tájékoztató határozza meg, az idegen nyelvi képzési hozzájárulási díj összegét pedig a felvételi tájékoztatóban az egyes idegen nyelvű szakok nevére kattintva találhatod meg, "A jelentkezés és a felvétel sajátos feltételei" címszó alatt. 

A díjakat összefoglaló jelleggel honlapunkon is közzétesszük.

Személyes beiratkozásod alkalmával hallgatói képzési szerződést szükséges aláírnod, melyet a beiratkozásod napján kapsz kézhez.

Az önköltségi díjadat két részletben írjuk ki, hogy ezzel is könnyítsük terheidet. 

  • Az első részlet fizetési határideje a regisztrációs hetet megelőző hét utolsó munkanapja. 
  • A második részlet határideje őszi félév esetén október 20., tavaszi félév esetén március 20. 

Az önköltségi díjnak és egyéb tételek befizetésének, kiegyenlítésének többféle módja van, de célszerű ezeket a Neptunon keresztül intézned, mert ekkor a tételed azonnal teljesítetté válik. >> Díjak befizetése

A befizetések módjáról további információt a Neptun nyitóoldalán találsz.

SimplePay: a Neptun webes felületéről kezdeményezett bankkártyás befizetésről szintén a Neptun nyitóoldalán találsz tájékoztatót.

Ha utalással egyenlíted ki a tételedet, akkor a közlemény rovatban tüntesd fel a nevedet és a Neptun kódodat, valamint a díjtétel nevét. Ekkor számolj azzal, hogy több nap is lehet, mire a Neptunban kiegyenlített lesz az adott tétel,  és addig a rendszer blokkolni fogja a díjfizetéshez kötődő tevékenységedet. 

Amennyiben Diákhitelből finanszíroznád a tanulmányaidat, az igényléséről részletes leírást találsz a Diákhitel menüpont alatt. 

Ha Diákhitel 2-ből rendezed az önköltségi díjadat, akkor a befizetési határidőt megelőzően fel kell rögzítened a Diákhitel szerződésszámodat a Neptun rendszerben (Pénzügyek/Beállítások/Diákhitel2) és ezt követően a kiírt tételhez is hozzá kell rendelned azt (Pénzügyek/Befizetés).