Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

BGE Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

BGE Hallgatói fiók
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapesti Gazdasági Egyetem
Tudományos DiákKör (TDK)
A BGE tudományos tevékenységének szintén fontos eleme a hallgatói tehetséggondozás, amelynek meghatározó területe a tudományos diákköri tevékenység, így Egyetemünk minden Karán sikeres Tudományos DiákKörök működnek, melyek célja a mentorálás, a tehetséggondozás, a tudományos élmények közös felfedezése, az izgalmas területek kutatása. 


A Tudományos DiákKör (TDK) a tudományos közösségi élmények és a tehetséggondozás színtere a magyar felsőoktatásban, amely már több mint fél évszázados múltra tekint vissza. A TDK hungarikum, sehol máshol a világon ilyen jellegű kezdeményezés nincs.  

A TDK munka mind a hallgatóktól, mind a konzulensektől együttműködést és plusz szakmai erőfeszítést kíván, ugyanakkor hozzájárul a résztvevők egyéni és szakmai fejlődéséhez, új tudományos eredmények létrehozásához és publikálásához, valamint Egyetemünk jó hírnevének növeléséhez. Ennek szellemében 2017-től külön elismerésben részesítjük azon kiváló kollégáinkat, akik a TDK tevékenység eredményei alapján élen járnak a tehetséggondozásban és ezzel stratégiai célkitűzéseink megvalósításában is meghatározó szerepet vállalnak.  

play button
00:59
Kapcsolódj be! Mutasd meg magad! TDK a BGE-n!
Inspiráló témák, szakmai tapasztalat, kapcsolati tőke, pénzjutalom, tudományos élmények, baráti közösségek…és innen már csak egy ugrás a szakdolgozat is! Kapcsolódj be! Mutasd meg magad! Jelentkezés október 14-től a Coospace-n! #unibge #pszk #tdk #ajövődittkezdődik #nálunkjótanulni #kkk #kvik #...

A BGE TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI TANÁCS TITKÁRA

főiskolai docens
  • Iroda: 1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
  • Iroda: II. emelet, 219-es szoba
  • Telefon: +36 1 374-6200
  • Belső mellék: 110
  • Email: nemeth.patricia@uni-bge.hu

Kari TDK

Mappa, dokumentum neve
Utolsó módosítás

Tudományos Diákkör dokumentumai

Frissítve:
2022. november 30.