BGE központi honlap
Hallgatói fiók
EN - English

Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem

Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem

  • Fókuszban
      • Fókuszban
      • Portfólió áttekintés
      • Gazdasági & társadalmi hatás
      • Díjak & elismerések
      • Rendezvények & tudásmegosztás
  • Portfólió
      • Kutatási portfólió
      • Vállalkozás- és Gazdálkodástudományi Doktori Iskola
      • BGE Tudástérkép
      • Kiválósági Központok
      • Prosperitas
      • Tématerületi Kiválóság Projekt
  • Tehetséggondozás & szolgáltatások
      • Tehetséggondozás & szolgáltatások
      • TDK
      • Szakkollégiumok
      • Kutatási Iroda
      • Könyvtár
  • Kiválósági Központok
      • Kiválósági Központok
      • Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központ
      • Felsőoktatás Jövője Kiválósági Központ
      • Jövő Értékláncai Kiválósági Központ
      • A Fenntarthatóság Gazdasági és Társadalmi Hatásai Kiválósági Központ
      • Látogatógazdaság Kiválósági Központ
Nyitólap >
Effect of temperature and plasticizer content of polypropylene and polylactic acid on migration kinetics
Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem
Tudomány
Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem
Keresés
Menü
Keresés
Menü
Effect of temperature and plasticizer content of polypropylene and polylactic acid on migration kinetics
2022. október 3.
Effect of temperature and plasticizer content of polypropylene and polylactic acid on migration kinetics
# Tudomány
# Kutatás

Effect of temperature and plasticizer content of polypropylene and polylactic acid on migration kinetics into isooctane and 95 v/v% ethanol as alternative fatty food simulants címmel jelent meg Petrovics Noémi; Kirchkeszner Csaba; Tábi Tamás; Magyar Norbert; Kovácsné Székely Ilona; Szabó Bálint Sámuel; Nyiri Zoltán és Eke Zsuzsanna írása a Food Packaging and Shelf Life lapban.

Absztrakt:

A kutatás célja az egyes lágyítókoncentrációk hatásának vizsgálata volt a különböző stabilizátorok, például antioxidánsok politejsav és polipropilén alapú élelmiszercsomagoló anyagokból történő kioldódására, valamint a polimerek duzzadásfokára. A kutatás során egy-és többváltozós statisztikai módszerek is alkalmazásra kerültek.

Gratulálunk a szerzőknek!

2025 - Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem - Minden jog fenntartva v1.12.0
Hasznos linkek
  • Közérdekű adatok
  • Intézményi tájékoztató
  • Informatikai útmutatók
  • Elérhetőségek
  • Pályázati felhívások
  • Fejlesztéseink
  • Felhasználási feltételek
  • Süti beállítások
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Akadálymentesítési nyilatkozat
  • Hallgatói Követelményrendszer
  • Visszaélés-bejelentési rendszer
Kövess minket
készítette