Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Budapesti Gazdasági Egyetem

Budapesti Gazdasági Egyetem
Tudomány
Budapesti Gazdasági Egyetem
2020. december 15.
Konferencia és pályázat felhívások 2020. december

A Pályázati Iroda felhívásai

A pályázási szándékot – a PÁLYÁZATI IRODA HONLAPJÁN található pályázati kísérőlap visszaküldésével – a megadott határidőkig jelezni szíveskedjenek Huj Évának a HUJ.EVA@UNI-BGE.HU email-címen.

 A Visegrádi Alap pályázati felhívása:

Célja: Innovatív ötletek felkutatása, amelyek a magas szintű regionális együttműködési projektekkel közös kihívásokat kezelnek. Szervezetek keresése, amelyek célja a tudásmegosztás, az innováció fokozása és a polgárok bevonása a Visegrádi Régióban, valamint Közép- és Kelet-Európában. Partnerekkel való együttműködés, akik pozitív változást tudnak hozni.

o   Pályázat benyújtási határideje: 2021. február 1.

o   Pályázati kísérőlap beküldési határideje: 2021. január 6.

o   Bővebb információ IDE KATTINTVA található.

A BGE Kutatási Alap felhívásai

Stratégiai célkitűzésének megfelelően Egyetemünk támogatja a magas színvonalú tudományos kutatást, a gyakorlatorientált alkalmazott kutatást, továbbá a minőségi oktatáshoz és tehetséggondozáshoz kapcsolódó kutatásokat. Forrást biztosít kutatócsoportok tevékenységéhez, olyan projektek, kezdeményezések megvalósításához, amelyek mind a pályázók, mind a BGE tudományos fejlődése szempontjából fontosak, és amelyek váratóan kimutatható gazdasági és társadalmi hatást fejtenek majd ki.

Az egyetemen jelenleg elérhető pályázati lehetőségek ITT érhetők el.

Ingyenes webinar Experiential Learning témában január 19-én

Január 19-én Application of Theory: Experiential Learning Opportunities and Assessing Results címmel kerül megrendezésre egy AACSB webinar. A webinarra minden érdeklődőt várnak, akik szeretnének elmélyülni a tapasztalati tanulás témakörében és használni azt az oktatás folyamán.

Bővebb információ és regisztráció itt: https://www.aacsb.edu/events/online/2021/app-of-theory-exp-learning-webinar-january