Alapképzésen:
- Ételek és italok a vendéglátásban (ETAN0BA06)
- Élelmiszer- és italismeret (ELET0BA06)
- Rendezvény GHP és táplálkozási ismeretek (REGH0BA03)
- Élelmiszerbiztonság és táplálkozástan (ELAN0BA03)
- Éttermi és konyhai műveletek (ETEK0FA06)
- Rendezvény-értékesítés (éttermi munka) (REET0BA03)
- Vendéglátó éttermi és konyhai gyakorlat (VEAT0BA06)
- Világrészek konyhája (VIJA0BA03)
- Szállodai vendéglátás (SZAS0BA06)
- Üzleti szimulációs gyakorlat (UZAT0BA03)
- Üzleti szimuláció (UZIO0BA06)
- Komplex nagyvállalati szimuláció (KOIO0BB03)
- Testnevelés (élsportoló hallgatók esetén nem kivételes tanulmányi rend (felmentés) van a tárgyból, hanem speciálisan számukra meghirdetett testnevelés kurzus felvétele.)
Felsőoktatási szakképzésben:
- Ételek és italok a vendéglátásban (ETAN0BA06)
- Éttermi és konyhai műveletek (ETEK0FA06)
- Higiéné és élelmiszerbiztonság (HIAG0FA03)
- Vállalkozás üzleti szimulációja (VAJA0FA03)