Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Pénzügyi és Számviteli Kar

PSZK

Pénzügyi és Számviteli Kar
PSZK
PSZK
Budapest Business Club

A Budapest Business Club egy üzleti tevékenységekkel foglalkozó, fiatal és dinamikusan növekvő diákszervezet karunkon. A Youth Business Group nevű ernyőszervezet alá tartozunk, amely a főváros legnívósabb egyetemein fogja össze azokat a szervezeteket, akik azzal a céllal alakultak, hogy a hallgatókat egyetemi éveik alatt tanulmányaiknak megfelelő gyakorlati tudás megszerzésében is segítsék.

Rendszerünket a nagyvállalati struktúrák mintájára építettük fel. Tagjaink négy szekcióban tevékenykednek:

  • Event Management
  • HR
  • Marketing
  • Sales


A vezetőség felépítését szintén magas szintű hierarchia jellemzi. Az egyes szekciókban tevékenykedő tagok munkáját koordinátorok segítik, akiket az adott szekció vezetője – aki egyben a szervezet alelnöke – lát el instrukciókkal és ellenőriz. Ebből kifolyólag rendkívül hamar kipróbálhatod magad vezetői szerepben, sőt, egyes projektjeinket a koordinátorokon kívül az első kihívások után már Stage 2-es tagjaink is vezethetik.


Belsős szakmai és közösségi tevékenységünk mellett színvonalas szakmai előadások, workshopok és karrierrendezvények lebonyolítása áll mögöttünk.


Legfőbb célunk, hogy hallgatótársaink az egyetemi tanulmányaik mellé olyan szakmai tapasztalatot szerezhessenek, amellyel később a versenyszférában előnyre tehetnek szert. 4 féléves karrier programunk lehetőséget ad arra, hogy betekintést nyerjenek partnervállalataink működésébe és különböző projektek keretein belül megtanulhassák, hogyan zajlik a munka egy magas létszámú szervezetben.


A tehetséggondozás mellett szintén nagy figyelmet fordítunk a közösségépítésre, hiszen diákszervezetként ezt az igényt is szeretnénk maximálisan kielégíteni. Pontosan ugyanannyira törekszünk a szakmai készségek fejlesztésére, mint egy aktív közösség, nagy baráti társaság kiépítésére.


Hisszük, hogy a fejlődés mindennapjaink legfontosabb tényezője, és ha keményen dolgozunk érte, nincsen számunkra lehetetlen.

Be professional, be creative, be inspired. Be part of BBC! Legyél több mint a versenytársaid!

Cím: 1148 Budapest, Buzogány utca 10-12.

Telefon: +36 20 312 3855

Email: hello@bbc-pszk.hu