Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Pénzügyi és Számviteli Kar

PSZK

Pénzügyi és Számviteli Kar
PSZK
PSZK
PSZK Business IT Club

A Business IT Club egy informatikával foglalkozó diákszervezet, mely másodikként az országban a PSZK-n nyitja meg kapuit az IT iránt érdeklődők előtt. Szervezetünk a Youth Business Group alá tartozik, amely az ország legnívósabb egyetemein van jelen, ezzel építve egy óriási tehetségközösséget.


Csapatunk lelkes, fiatal gazdinfós hallgatókból áll, azonban ez a jelentkezésnek nem feltétele. Amennyiben érdekel az informatika, és azonosulni tudsz a szervezet értékeivel, jó helyen jársz. Cégszerűen működünk, ennek következtében négy szekcióban van lehetőséged nálunk dolgozni:

• HR

• Marketing

• Business Development

• Talent Development


Képzési rendszerünk a Talent Program, ahol az általad választott karrierút – Üzleti Intelligencia vagy IT tanácsadás – során naprakész gyakorlati tudást szerezhetsz a világ vezető IT cégeitől. Emellett belső képzésekkel, workshopokkal, MeetUpok szervezésével is foglalkozunk: ezek témája meglehetősen széles, a mesterséges intelligenciától és a webfejlesztéstől kezdve egészen az Adobe termékek (pl.: Photoshop) oktatásáig vagy az adatbányászatig terjed a skála. Ez az egyetemi tanulmányok mellett egy erős szakmai tapasztalatot is ad, mely felbecsülhetetlen érték a munkaerőpiacon.


Diákszervezetként nagy hangsúlyt fektetünk a közösség építésére is. Célunk, hogy tagjaink a szakmai fejlődés mellett maradandó élményekkel gazdagodjanak. Csapatépítéssel, rendszeres közösségi programokkal garantáljuk a családias hangulatot.


Ha céljaid között szerepel a szakmai fejlődés és egy jó társasághoz szeretnél tartozni, akik egy új, feltörekvőt alkotnak az egyetemi éveik alatt, akkor a BIT-ben a helyed!

Every BIT Counts!