Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Pénzügyi és Számviteli Kar

PSZK

Pénzügyi és Számviteli Kar
PSZK
PSZK
Lámfalussy Sándor Szakkollégium
A Lámfalussy Sándor Szakkollégium 2010-ben alakult, mint a BGE Szakkollégiumának a Pénzügyi és Számviteli Karon működő szervezete és 2016-ban vette fel a Lámfalussy Sándor Szakkollégium nevet. A Szakkollégium megalapításának célja, hogy a hallgatóknak lehetőségük legyen mélyebb ismereteket szerezni a választott szakma tudományos és gyakorlati területein.


Fontos cél, hogy tagjaink azokat a kompetenciákat is fejleszteni tudják, amelyek az üzleti életben nélkülözhetetlenek, és a munkaadók elvárásai között szerepelnek. A Szakkollégium tagjai minden szemeszterben kurzusokat szerveznek, amelyek egy része a Szakkollégium tagjai, egy másik része a kar többi diákja számára is elérhető. Ezen kurzusokat olyan témakörökben hirdetjük meg, amelyekre a hallgatóság körében igény mutatkozik. A kurzusokon kívül a tagok különböző tréningeket, nyilvános szakmai előadásokat, esettanulmányi versenyeket (Országos Controlling Esettanulmányi Verseny, Lámfalussy Sándor Esettanulmányi Verseny), szakmai tanulmányutakat szerveznek. 

Tagjaink közé várjuk mindazon - a kar bármely szakán tanuló - hallgatókat, akik vállalják, hogy aktívan részt vesznek a Szakkollégium tevékenységében, törekszenek céljai megvalósítására, valamint szeretnék képviselni a Kart és a Szakkollégiumot hazai és nemzetközi esettanulmányi és más szakmai versenyeken, illetve konferenciákon.

Cím: 1149 Budapest, Buzogány u. 10-12 

Email: lamfalussy.szakkollegium@uni-bge.hu 

Facebook: https://www.facebook.com/pszkszakkollegium/ 

A Lámfalussy Sándor Szakkollégium dokumentumai

Mappa, dokumentum neve
Utolsó módosítás

Lámfalussy Sándor Szakkollégium

Frissítve:
2022. június 17.