Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Pénzügyi és Számviteli Kar

PSZK

Pénzügyi és Számviteli Kar
PSZK
PSZK
Könyvtár

A Pénzügyi és Számviteli Kar Könyvtára a kar kiemelt szolgáltató egysége. Közel 65.000-es állománnyal, jelenleg egy kisebb olvasói térrel és széles körű szolgáltatási palettával várjuk Felhasználóinkat mind a fizikai, mind az online térben. A több ezer tankönyvnek, egyetemi jegyzetnek, szakkönyvnek, a rangos hazai és külföldi folyóiratokat is tartalmazó folyóirat-gyűjteménynek, a széles körű szakmai adatbázisoknak és a több tízezres e-könyv gyűjteménynek köszönhetően a kar hallgatói, oktatói és kutatói az ország egyik legjobb szakirodalmi bázisára támaszkodhatnak.

A hagyományos könyvtári szolgáltatások (kölcsönzés, cikkmásolatok készítése, szakirodalmi tájékoztatás) a tanuláshoz, a szakmai fejlődéshez és a kulturális kikapcsolódáshoz kapcsolódó szakmai tartalom szolgáltatását jelentik.

A könyvtárak online katalógusa elérhető az interneten, melyen keresztül a könyvtári szolgáltatások egy része (hosszabbítás, előjegyzés, félretétel, raktári kérés) a nap 24 órájában elérhető.

Az előfizetett szakmai adatbázisok teljes körének otthoni hozzáférését biztosítjuk hallgatóink számára.

Könyvtárunk kétnyelvű (magyar/angol) honlapja itt érhető el, emellett jelen vagyunk az online közösségi tereken is: Facebook, Google Cégem, Instagram.

A könyvtár fizikai terei az önálló tanulás, a teammunka, a kutatás és a kikapcsolódás színterei.

A kontaktórák, a könyvtár fizikai és virtuális terei adnak helyet a felhasználóképzésnek és a tehetséggondozásnak, melyek keretében többek között az önálló információkeresést, a kutatást, a szakirodalmak gyűjtésének és feldolgozásának módját, illetve a szakdolgozat íráshoz kaphatnak segítséget a hallgatók.

IT eszközparkunkat (számítógépek, nyomtatók, fénymásolók) folyamatosan fejlesztjük, könyvtári tereinkben wifit biztosítunk.

Cím: 1087 Budapest, Berzsenyi u. 6., földszint
Telefon: +3613136424
Email: konyvtar.pszk@uni-bge.hu

Nyitvatartás

Hétfő

9:00 - 17:00

Kedd

12:00 - 18:00

Szerda

9:00 - 17:00

Csütörtök

12:00 - 18:00

Péntek

9:00 - 15:00

Szombat

8:30 - 13:00

Könyvtárvezető

könyvtárvezető

Feldolgozó könyvtáros

informatikus könyvtáros

feldolgozó könyvtáros

Kutatástámogató könyvtáros

kutatástámogató könyvtáros

kutatástámogató könyvtáros

Olvasószolgálatos könyvtáros

olvasószolgálatos könyvtáros

olvasószolgálatos könyvtáros