Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Pénzügyi és Számviteli Kar

PSZK

Pénzügyi és Számviteli Kar
PSZK
PSZK
Képzési portfólió
A Budapesti Gazdasági Egyetem meghatározó karaként a tudományos munka igényességét a gyakorlatias képzés kulcsfontosságú alapjának tekintjük. Szeretnénk, ha hallgatóink tudásában is megjelenne ez a szemlélet, vagyis a különböző tudományterületek eredményeinek együttes és tudatos használata a vállalati problémák megoldására.


Karunk négy területen ajánl alapképzési programokat: a Kar hírnevét megalapozó pénzügy és számvitel szakon kívül gazdálkodási és menedzsment, emberi erőforrások és gazdaságinformatikus képzést nyújtunk. Négy mesterszakunk (pénzügy, számvitel, vállalkozásfejlesztés, illetve vezetés és szervezés), számos szakirányú továbbképzésünk és posztgraduális képzésünk mellett 2019-től már doktori képzésre is várjuk a magyar és külföldi jelentkezőket. Rövid ciklusú, diplomát nem adó felsőoktatási szakképzéseinket alapképzési szakjainkhoz igazodva hirdetjük meg pénzügy és számvitel (vállalkozási, pénzintézeti és államháztartási szakirányon), gazdálkodási és menedzsment, valamint gazdaságinformatikus szakon.

Célunk olyan felelős, gondolkodni képes és akaró szakemberek képzése, akik alkalmasak környezetük problémáira reflektálni és ezekkel kapcsolatban megoldási javaslatokat kidolgozni öt, tíz vagy akár húsz év múlva is. Oktatási tevékenységünk során arra törekszünk, hogy az alapok megértetése és megtanítása mellett aktuális, piacképes tudást is adjunk, aminek a hallgatóink a későbbiekben – piaci környezetben is – nagy hasznát veszik. Kiemelten fontos számunkra olyan készségek átadása, mint a problémamegoldás, a csapatmunka és a logikus gondolkodásmód. Az oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a hallgatókat támogató mentorrendszerünkre, valamint változatos közösségépítő, tehetséggondozó programjainkra is, ezzel segítve új hallgatóink beilleszkedését.

A Kar képzési szintenként az alábbi képzéseket nyújtja:

További információ

Munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget telefonon, emailben illetve személyesen a Hallgatói Ügyfélszolgálat irodájában.

 

cím: 1149 Budapest, Buzogány utca 10-12.

telefon: +36(1)479-6601; +36(1)469-6602; +36(1)469-6603

email: felveteli.pszk@uni-bge.hu; hszo.pszk@uni-bge.hu

Bali Anita

ügyintéző


cím: 1149 Budapest, Buzogány utca 10-12.

telefon: +36(1)469-6698

email: bali.anita@uni-bge.hu

play button
03:04
Miért a BGE? — Bene Róbert, a PSZK hallgatója mesél nektek tapasztalatairól
A Budapesti Gazdasági Egyetem gyakorlatorientált képzéseiről és a felvételiről a https://www.felveteli.uni-bge.hu oldalon tájékozódhatsz. Kérdéseidet a nyílt napon is felteheted 2020. február 1-én 10:00 órától a BGE Markó utcai épületében. Gyere tanulni hozzánk, hisz a jövőd itt kezdődik! 👨‍🎓Táj...