Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Pénzügyi és Számviteli Kar

PSZK

Pénzügyi és Számviteli Kar
PSZK
PSZK
University Business Club

A UBC szervezet bemutatása

A University Business Club immáron harmadik éve képezi szerves részét a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatói életének.

Szervezetünk alapvető célja, hogy a hallgatók izgalmas és érdekes előadásokon keresztül megismerkedjenek a gazdasági élet kisebb-nagyobb titkaival. Igyekszünk mindig aktuális problémák boncolgatni a legkiválóbb üzletemberek, szakemberek vagy sportolók segítségével.

A UBC nem csak a diákság, hanem a tagok részére is igyekszik minden lehetőséget megadni ahhoz, hogy céljaikat, álmaikat a lehető legkönnyebben válthassák valóra. Ebben nagy segítségünkre van a Youth Business Group, az az ernyőszervezet, mely belföldön és külföldön is összefogja az ambiciózus és elkötelezett fiatalokat, emellett mindig izgalmas trainingeket szerveznek a tagok számára, hogy még inkább naprakészek legyenek.

Diákszervezetünk négy különböző szekcióra oszlik, melyeknek sajátságos feladataik vannak, így bárki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló pozíciót a sales, az event managemet, a hr vagy épp a marketing szemléletében.

A University Business Club nem csupán egy diákszervezet, hanem egy életérzés és az a hely, ahol életre szóló barátságokat találhatsz.

Shape the Future, Lead the Business, Together at UBC!

Szervezetünk ebben a félévben is felvételt hirdet, jelentkezz hozzánk az alábbi linken:


https://bit.ly/34rFp2I

További információkért kövesd nyomon a Facebook és Instagram oldalunkat