Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Pénzügyi és Számviteli Kar

PSZK

Pénzügyi és Számviteli Kar
PSZK
PSZK
2021. május 12.
Online diplomaosztó ünnepség a PSZK-n

A pandémiás helyzetre tekintettel bevezetett védelmi intézkedések miatt, a diplomaosztó ünnepségeket az elmúlt időszakban nem tarthattuk meg a megszokott formában, szülők, rokonok, barátok jelenlétében. Ezért a BGE Pénzügyi és Számviteli Kara virtuális ünnepség keretében köszönt el a 2019/2020. tanév őszi/tavaszi, valamint a 2020/2021. tanév őszi félévében végzett hallgatóitól.

Az online diplomaosztó ünnepség a Kar honlapjáról elérhető linken keresztül hatalmas érdeklődés mellett 2021. április 24-én 15 órakor került közvetítésre. A technika nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően a virtuális térben valamennyi végzett hallgató részese lehetett a Lukács Lajos elődóban megrendezett ünnepi nyilvános tanácsülésnek, ahol szakonként egy-egy hallgató vehette át jelképesen diplomáját az eskütételt követően 1417 fő alapképzésben, 188 fő mester- és 128 fő szakirányú továbbképzésben diplomát szerzett hallgató nevében. Az ünnepség keretein belül jelenlévő díjazottjaink PSZK HÖK-ért díjat, valamint kiemelkedő közéleti- szakmai tevékenységért járó díjakat vehettek át Tuza Dávid HÖK elnöktől és Balázsiné Dr. Farkas Katalintól, a Kar oktatási dékánhelyettesétől.

A diplomaosztón köszöntőt mondott Dr. Csillag Sára, a Kar dékánja, búcsúzott évfolyamtársaitól a 2020/2021. tanévben végzettek Tiszteletbeli Évfolyamtársa, Dr. Réthi Gábor, valamint beszédet mondott Császár Patrik leköszönő HÖK elnök. A ceremóniát Prof. Dr. Heidrich Balázs, a Budapesti Gazdasági Egyetem rektorának ünnepi beszéde zárta.