Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Pénzügyi és Számviteli Kar

PSZK

Pénzügyi és Számviteli Kar
PSZK
PSZK
PSZK HÖK
A Hallgatói Önkormányzat (HÖK) a hallgatók érdekvédelmi testülete, ami segít a hallgatókat érintő problémák kezelésében, illetve a nekik kínált tanulmányi és egyéb lehetőségek átlátásában.


Tagjait a hallgatók választják maguk közül, tehát bárki lehet választó és választott. 

A HÖK elsődleges feladata a hallgatói érdekek védelme, az egyetem által meghatározott kereteken belül. A HÖK ezen túlmenően támogatást nyújt a tanulmányi, adminisztratív, diákjóléti és hallgatói rendezvényekkel kapcsolatos kérdésekben is. 

Tagjai egyrészt személyesen foglalkoznak az őket megkereső hallgatókkal, másrészt az egész diákságot érintő problémákat, kérdéseket közvetítik a Kar és az Egyetem vezetősége felé. Az önkormányzat elnökségi tagjai képviselik a diákságot az intézmény vezetői testületeiben. 

Amellett, hogy a hallgatókat a tanulmányaikhoz szükséges információkkal látja el, minden évben a HÖK tesz javaslatot az ösztöndíj elosztására, valamint a rendelkezésére bocsátott pénzösszegekből rendszeres szociális támogatást ítélhet meg az arra rászoruló hallgatóknak. A kiemelkedő eredményeket elérő hallgatók sportösztöndíjat kaphatnak. 

Hallgatói információs portálunk címe: www.pszfonline.hu 

PSZK HÖK Elnök 

Tuza Dávid 


Tanulmányi kérdések 

Schmidtka Boglárka 


Külkapcsolatok 

Schneider Gréta


Programok 

Gáspár Adrián


Ösztöndíjak 

Kilvinger Zsolt 


Cikkfeltöltés, hirdetés 

Lóránt Zsuzsanna 


Hivatalos HÖK email cím 


DJB cím 
play button
04:03
Hallgatói érdekképviselet a Budapesti Gazdasági Egyetemen
Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat célja a hallgatók érdekeinek legfelsőbb körök felé történő képviselete, igényeik (mind az informálódás, oktatás és a szórakozás terén) kielégítése. A videó által a diákok megismerkedhetnek a HÖK képviselővé, tisztviselővé válás folyamatával, a szervezet működésével...