Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Pénzügyi és Számviteli Kar

PSZK

Pénzügyi és Számviteli Kar
PSZK
PSZK
2021. november 16.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

Közel félszáz aktív résztvevővel zajlott a BGE keresztféléves mesterképzés online nyílt napja 2021. november 3-án délután.

Az online eseményen a PSZK pénzügy, a számvitel, valamint a Külkereskedelmi Kar marketing mesterképzését mutatta be Dr. Sisa Krisztina (számvitel), Prof. Dr. Ábel István (pénzügy) és Dr. Totth Gedeon (marketing) egyenként 10-10 percben, melyet minden alkalommal a mesterszakok mentorával, volt és jelenlegi hallgatójával folytatott rövid beszélgetéssel egészített ki az esemény moderátora Dr. Németh Tamás.

A három mesterszak bemutatkozását követően az érdeklődők kötetlen beszélgetés, kérdezz- felelek formájában tudhattak meg kulisszatitkokat a számukra érdekes szakokról. A válaszokat a legautentikusabb személyek, a mentorok adták, akik rendszerint több szálon – oktatóként és volt hallgatóként is – kapcsolódnak a képzésekhez. A jelentkezés gyakorlati oldalát a felvételi adminisztrációval foglalkozó kollégák tették átláthatóvá, megválaszolva a kreditelismeréssel, szóbeli felvételivel kapcsolatos kérdéseket.


A bemutatkozó prezentációk az alábbi linkeken érhetők el:

Pénzügy szak

Számvitel szak

Marketing szak

Felvételi információk

A jelentkezéshez kapcsolódó információkat a BGE honlapján itt érhetik el!