Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
50 éves a Külker

A BGE Külkereskedelmi Kara idén ünnepli felsőoktatási intézményi formában való működésének 50. évfordulóját. Ennek keretein belül átadtuk a Jövő Tantermét, számos videóüzenetet kaptunk partnereinktől, és ünnepi eseményeket tartottunk: 

Az évforduló megünneplésének részeként a Kar az idei tanévben kialakítja a Jövő Tantermét. Az alább látható videóban látható, hogy milyen digitális eszközök segítik a hallgatóinkat: virtuális valóság, mesterséges intelligencia, kiterjesztett valóság, üzleti szimulációk és egyéb megoldások.Tatár-Kiss Klárának, a Citi regionális HR igazgatójának és a Citi Global Business vállalati tanszékünk vezetőjének ünnepi üdvözlete:


Győri Enikőnek, az Európai Parlament (EP) képviselőjének, az EP Gazdasági és Monetáris Bizottsága tagjának ünnepi üdvözlete:


Megkérdeztük munkatársainkat, milyennek látják most az 50 éves Külkert és milyen lesz szerintük 50 év múlva? A legjellemzőbb szavakból szófelhő készült:


A Külker ma:


A Külker 50 év múlva:

A Kar felsőoktatási intézményi formában való működésének 50. évfordulóját 2021. november 23-án egy belső eseménnyel ünnepelte, amelyre volt és jelenlegi munkatársaink voltak hivatalosak. Ünnepi beszédet mondott a kar dékánja, Dr. Csekő Katalin, majd a korábbi munkatársak nevében Dr. Totth Gedeon, a Marketing mesterszak korábbi vezetője, a jelenlegi oktatók nevében Dr. Ferkelt Balázs, a Nemzetközi Kapcsolatok tanszék vezetője, a nem oktató kollégák nevében pedig Balázs Éva, a Gazdasági Iroda vezetője. A beszédek után pedig következett a születésnapi torta!
A Kar felsőoktatási intézményi formában való működésének 50. évfordulóját 2021. november 24-én vállalati partnereivel együtt ünnepelte. Az esemény a Jövő Tanterme / Room of the Future bemutatásával és jelképes megnyitásával kezdődött, amely során a projektet menedzselő Dr. Budai László átadta a terem kulcsát Bodnár Eszternek, a kari Hallgatói Önkormányzat elnökének. A kar dékánjának, Dr. Csekő Katalinnak megnyitója után Győri Enikő EP-képviselő videóüzenete következett, majd ünnepi beszédet mondott Dr. Szabó Kristóf, a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) vezérigazgatója és Prof. Dr. Heidrich Balázs, a BGE rektora. A beszédek előtt és után a Fool Moon a cappella zenekar szórakoztatta a vendégeinket.