Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
Külker Szakkollégium – Káldor Miklós Szakkollégium
A Káldor Miklós Szakkollégium a Budapesti Gazdasági Egyetem, Külkereskedelmi Karának szakkollégiuma 2011-es alapításával Budapest egyik legfiatalabb és legdinamikusabban fejlődő szakkollégiuma. A mindennapi tevékenységeink mellett folyamatosan keressük a lehetőségeket különböző együttműködésekre, mert tapasztaljuk, hogy együtt minden könnyebb.


Célunk, hogy hosszútávon tréningek, kurzusok segítségével támogassuk tagjaink fejlődését, hogy a szakterületükön kivállóan tudjnak teljesíteni, szakmai programjainkkal építjük a jövőjüket.

A látókörbővítés és a tehetséggondozás jegyében támogatjuk a szakmai versenyeken, esettanulmányi versenyeken való egyéni vagy csoportos részvételt is. Szakkollégiumunk tagjai az elmúlt években képviseltették magukat például a Diák Menedzsment Bajnokságon, az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen, az Országos Esettanulmányi Versenyen, valamint az NN InsuRace üzleti szimulációs versenyen, a K&H Diákkupán illetve a Negotiation Moot- on is. Továbbá számos hazai és nemzetközi megmérettetésen képviselik tagjaink a szakkollégiumunkat és az Egyetemet egyaránt.

A szakkollégisták emellett tudományos munkában is részt vesznek, egyrészt önálló kutatásokat végeznek, melyeket a kari, illetve az Országos Tudományos Diákköri Konferencia keretein belül publikálják, másrészt kisebb csoportokban, kutatószemináriumi kereteken belül közös kutatásokat is folytatunk. A BGE Kutatói Szolgáltatási Központtal való együttműködésünk eredményeként a szakkollégisták a Kutatóközpont projektjeibe is bekapcsolódhatnak.

A Kar szakmai-tudományos diákszerveként aktív szerepet vállalunk a karon megrendezésre kerülő szakmai rendezvények, konferenciák lebonyolításában, illetve a kari TDK tevékenység népszerűsítése érdekében évente TDK-workshopot szervezünk, valamint tájékoztató kiadványt készítünk.

A szakkollégiumi tagok a szakmai munkán túl kiemelt hangsúlyt fektetnek a közösségi felelősségvállalásra és a közösség fejlesztésére. Szervezetünk az Egyetemi oktatást kiegészítő programjai mellett igyekszik barátságos és kellemes légkörű közösség építeni.


Elérhetőségeink:  

Irodánk a D. F. 11-ben található.

E-mail címünk:

hello@kaldorszakkoli.hu (külső megkeresés)

kmsz@unibge.hu (belső megkeresés) 

Weboldal

Közösségi média:

Facebook

Instagram

LinkedIn