Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
Mentorközpont

A szervezet 2010-ben jött létre, a kezdeti években pedig néhány aktív taggal működött, mára nagyjából átlagosan 20 taggal működünk. A Mentorközpont azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a Külkereskedelmi Karon tanuló hallgatóknak mind tanulmányi kérdésekben, mind pedig a mindennapokban. Jelenleg is több ötleten dolgozunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne egyszerűbbé tenni mindenki számára az életet a Külkeren, és mi magunk hogyan működhetnénk még hatékonyabban.

Tevékenységeink közé tartozik a tanulmányi segítség nyújtás (korrepetitor keresés, szakemberhez irányítás, tájékoztatás kurzusokról), különböző programok szervezése (Szakirány tájékoztató, Diploma tájékoztató stb.) illetve az információ-áramoltatás segítése.

Mivel diákszervezet vagyunk, ezért az is fontos számunkra, hogy ne csak a hallgatói közösség életét tegyük könnyebbé, hanem a tagjaink is pozitív élményekkel gazdagodjanak a mentor-éveik alatt. Ezen felül nagy hangsúlyt fektetünk a csapat összekovácsolására is – így egy mentor nem pusztán kollégákkal van körülvéve, hanem jó barátokkal is; olyanokkal, akikre lehet számítani bármilyen helyzetben. A felelősségteljes munka mellett kijár a szórakozás is: csapatépítő programokra, közös karácsonyozásra, illetve a sikeres félévek megünneplésére mindig szakítunk időt – nem beszélve a minden év őszén tartott szervezetépítő tréningünkről.

Elérhetőségeink:

Irodánk a D.F. 14-ben található, email címünk: kulkermentorkozpont@gmail.com

Illetve megtaláltok minket Facebookon és instagramon is.


Kérdéseitekkel bátran keressetek minket!