Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
XCHANGE
Diákszervünk a külföldről érkező (Erasmusos) diákokkal foglalkozik. Minden félév elején az ide érkező diákok bekerülnek egy, úgynevezett Buddy programba, melynek keretein belül mentorálás alá kerülnek.

Diákszervünk tagjai a mentorok, akik egyszerre akár több diák segítésében is részt vesznek. Általában az egyetemmel kapcsolatos dolgokban vannak kérdéseik, de ugyanúgy a város felfedezésében is segítünk nekik. Ezt a félév közben programokkal segítjük. Ilyen például a Scavenger Hunt, Kocsmatúra, vagy éppen a sörpong. Viszont ez nem jöhetne létre az Orientációs Nap nélkül, ahol először találkozhatnak egyetemünkkel és velünk, az Xchange Group-al. Részletes ismertetőt kapnak az egyetemi életről, majd egy Campus Tour-t is tartunk nekik, hogy kiismerjék magukat az épületben és ne legyen kérdés, hogy melyik a D vagy éppen az E szárny.

Azt gondoljuk, nagyon fontos kiemelni, hogy nem csak azért érdemes csatlakoznotok diákszervünkhöz, hogy diáktársaitokon segíthessetek. Hanem azért is, hogy egy szuper közösséghez tartozzatok.Irodánk a K. I. 07-ben található, e-mail címünk: erasmusinbbs@gmail.com

Facebook

Instagram