Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
AIESEC

Az AIESEC egy globális szervezet, amely 76 év alatt több, mint 120 országban teremtette meg a lehetőséget arra, hogy a fiatalok vezetői képessége fejlődhessen. Ezt különböző pozíciókban tehetik meg, ahol gyakorolhatnak, többek között, csapatmunkát és projektek lebonyolítását is.

A szervezet nemzetközisége számos eseményünkön - táborok, konferenciák, külön események - teret ad arra, hogy tagjaink gyakorolják angol nyelvtudásukat. Legfőbb tevékenységeink közé tartoznak a nemzetközi tehetséggondozó gyakornoki programok és az olyan magyarországi események, amelyek a globális problémák megszűnéséért jöttek létre.

Az AIESEC a BGE mindhárom karán megadja az esélyt a hallgatóknak, hogy felfedezzék önmagukat professzionálisan és személyesen. Ezek sok dologban megegyeznek, mint a támogató közösség, azonban mindegyik egyedi kultúrával rendelkezik, amely magával ragadja azt, aki valami többre vágyik a tanulmányai során.

Nem utolsó sorban lehetőség nyílik külföldi szakmai gyakorlataink által a külföldön való tapasztalatszerzésre és a kapcsolatok kiterjesztésére határon belüli, illetve azon túli egyetemeken található bizottságok tagjaival.


Elérhetőségeink:

Irodánkat a D. F. 08-ban találod.

Instagram