Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
MKT (Magyar Közgazdasági Társaság) KKK Ifjúsági szervezete
Hogy melyik az a diákszerv, ahol a szakmaiság és a szórakozás találkozik? Ahol egy összetartó, családias közösség tagja lehetsz? Az MKT Külker keretein belül mindezt megtalálhatod!

Természetes, hogy felmerül benned a kérdés, hogy vajon mért éri meg egyáltalán diákszervesnek lenni. A Külker messze híres a diákszervezeteiről, melyek színt visznek a szürke mátyásföldi hétköznapokba. A diákszervek adják a külkeres lét szívét lelkét, amely egyedülálló hangulatot varázsol az egyetemen.

És, hogy mi különbözteti meg az MKT-t a többi diákszervtől? A Magyar Közgazdasági Társaság egy országos szervezet, mely az egyik legnagyobb hagyományú szakmai-tudományos egyesületként alapult 1894-ben. A szakmai közélet fejlesztését vállalta feladatául, és évente 80-100 konferenciát szervez.

Az MKT Külker tagjaként jelentős kapcsolati tőkét szerezhetsz, kedvezőbb gyakornoki pozíciót, és egyedivé teheted az önéletrajzod. Megtanít egy csapat tagjaként dolgozni, segítségével kiváló tapasztalatokra tehetsz szert.

Ha szeretnél konferenciákat, előadásokat, programokat szervezni, ha érzel magadban tehetséget a cikkíráshoz, ha kreatív vagy és érdekelnek a grafikai munkák, ha szeretnél tapasztalatot nyerni szponzoros és pénzügyi szekciónkban, akkor sok szeretettel várunk az EF. 56-os irodánkban!

Irodánk az E. F. 56-ban található.

Facebook: https://www.facebook.com/mktkulker.hu

E-mail: kulker.mkt@gmail.com

insta: https://www.instagram.com/mktkulker/