Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
Nemzetközi lehetőségek

Szeretnéd kettős diploma program keretében egy külföldi egyetem oklevelét is megszerezni Külkeres tanulmányaid alatt? Szívesen eltöltenél egy-két félévet a Kar európai vagy ázsiai partnerintézményében? A szakmai gyakorlatodat külföldön végeznéd inkább? Szeretnél évfolyamtársaiddal külföldi tanulmányúton részt venni? A Külkeren nemzetközi lehetőségek egész sora vár Rád!

  • Erasmus tájékoztató »»»
  • Kettős diplomaprogramok »»»
  • Hasznos információk külföldi hallgatóink számára (hamarosan)
  • További lehetőségek »»»

Külkeres hallgatóként 22 ország 110 egyeteme közül választhatsz, ha szívesen tanulnál Erasmus-ösztöndíjjal egy vagy két féléven keresztül külföldön! 

Az Erasmus+ az Európai Bizottság programja, amely az oktatást és képzést, az ifjúsági szférát és a sportot támogatja. Az Erasmus hallgatói mobilitás külföldi tanulmányokra és szakmai gyakorlatra irányul. 

külföldi tanulmányok pályázat célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára, hogy szakmai, nyelvi és kulturális tapasztalatokat szerezzenek egy másik ország felsőoktatási intézményben. 

szakmai gyakorlat pályázat célja, hogy támogassa a szakmai gyakorlat eltöltését egy másik európai ország vállalkozásánál/szervezeténél, hogy ez által segítséget nyújtson a munkaerőpiacon szükséges készségek elsajátításához és a fogadó ország gazdasági és társadalmi kultúrájának megértéséhez. A fogadó intézmény lehet vállalat, képző intézmény, kutatóközpont és egyéb szervezet is. 

A következő tanévben folytatandó külföldi tanulmányokra februárban pályázhattok, szakmai gyakorlatra pedig áprilisban. Erasmus-partnereink listáját alábbi oldalon találjátok »»»