Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
KKK „Train the Trainers” előadássorozat

Az előadás-sorozat keretében neves vállalati szakemberek tartanak előadást a kar vezető oktatói számára  az iparágukra, vállalatukra legnagyobb hatást gyakorló folyamatokról, trendekről. Az előadások komoly segítséget nyújtanak az oktatóknak abban, hogy a tankönyvi anyagon túl, a szakmák jövője szempontjából meghatározó jelentőségű folyamatokról, a gyakorlati életben kiemelkedő fontosságú trendekről is megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek, és ezeket az ismereteket az oktatásba integrálni tudják.

Előadások

2022. október 6.

''Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója Karunkon előadást tartott ''Hogyan élhető túl az (energia)válság?'' címmel. A hallgatóság megtudhatta egy menedzser gondolatait és egy, a magyar piacon éve óta sikeresen működő vállalat lehetséges válaszait az adott energia helyzetre. Az előadás legfontosabb üzenete mindenki számára megfontolandó: belső biztonságunk erősítésével, a közösségi értékekre és tudásra építve a legkilátástalanabb szituációból is ki lehet lábalni. Megoldásra váró feladatok vannak, és igazán rajtunk, nézőpontváltásunkon múlik, hogy azokból megoldhatatlan problémák, vagy sikeres megoldások születnek.''

2022. május 24.

A Siemens Energy Kft Késmárk utcai gyárában vettünk részt gyárlátogatáson, ahol a gyár vezetőinek előadásait követően megnéztük a turbina gyártó telephelyet, majd a program lezárásaként kipróbálhattunk több digitális megoldást, például körbenézhettünk egy virtuális valóságként megjelenő turbinában is. 

2022. május 5.

Rehus Péter az IBM magyarországi elnöke tartott előadást az az IBM jelenét és jövőjét meghatározó nemzetközi és hazai gazdasági és technológiai-innovációs folyamatokról.

2020. október 5.

Kevin A. Murray , Citi közép-európai régió vezető: „New trends in Banking” További információk: https://uni-bge.hu/hu/kkk/dokumentumok/tajekoztato-dokumentumok/kari-tajekoztatok/kkk/citi-tanszek/citi-lecture-for-faculty-staff-new-trends-in-banking