Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
KKK „Train the Trainers” előadássorozat

Az előadás-sorozat keretében neves vállalati szakemberek tartanak előadást a kar vezető oktatói számára  az iparágukra, vállalatukra legnagyobb hatást gyakorló folyamatokról, trendekről. Az előadások komoly segítséget nyújtanak az oktatóknak abban, hogy a tankönyvi anyagon túl, a szakmák jövője szempontjából meghatározó jelentőségű folyamatokról, a gyakorlati életben kiemelkedő fontosságú trendekről is megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek, és ezeket az ismereteket az oktatásba integrálni tudják.

Előadások

2020. október 5.

Kevin A. Murray , Citi közép-európai régió vezető: „New trends in Banking” További információk: https://uni-bge.hu/hu/kkk/dokumentumok/tajekoztato-dokumentumok/kari-tajekoztatok/kkk/citi-tanszek/citi-lecture-for-faculty-staff-new-trends-in-banking

2022. május 5.

Rehus Péter az IBM magyarországi elnöke tartott előadást az az IBM jelenét és jövőjét meghatározó nemzetközi és hazai gazdasági és technológiai-innovációs folyamatokról.

2022. május 24.

A Siemens Energy Kft Késmárk utcai gyárában vettünk részt gyárlátogatáson, ahol a gyár vezetőinek előadásait követően megnéztük a turbina gyártó telephelyet, majd a program lezárásaként kipróbálhattunk több digitális megoldást, például körbenézhettünk egy virtuális valóságként megjelenő turbinában is.