Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
2022. november 25.
Sikeres munkavállalás a VUCA világában, avagy hogyan legyél minden HR-es kedvenc jelöltje az interjúkon?

Mit jelent a Great Resignation? Hogyan találhatom meg álmaim munkáját? Mivel vágódhatok be egy állásinterjún? Mit figyel meg rajtam egy fejvadász? Mi az a képességek feletti képesség? Egyáltalán mi való igazán nekem?

Az előadás alatt többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ. A Humán Erőforrás területe ugyanolyan dinamikusan változik, mint világunk: a VUCA a mindennapi valóságunk. Ezért érdemes egy kis utazást tennünk a vállalati menedzsment, ezen belül a HR területre, hogy megismerjük a legújabb trendeket, puha készségek fontosságát és az elvárásokat. Elvégre ezek között kell pályakezdőként megtalálni a helyünket. 

 

Szeretettel hívjuk Önöket Balog Katalin, HR igazgató előadására, melyet Teamsen tart 2022. december 1-én 17:30-tól.

Csatlakozás itt »

Balog Katalin

HR igazgató, menedzsment tanácsadó, PhD kutató.

Katalin több, mint 20 éve nemzetközi cégeknél építi karrierjét. Közgazdászként végzett és karrierje első dekádjában marketing területen dolgozott a L’Oréal, Danone és Molson Coors multinacionális vállalatoknál. Ezután 6 évig fejvadászként és HR tanácsadóként dolgozott a világ legnagyobb cégeivel, mint például a Procter and Gamble, Teva, Adidas vagy a Heineken. Eközben mesterdiplomát szerzett HR tanácsadás területén is, coach és agilis projekt menedzsment végzettséget, jelenleg pedig doktorandusz hallgatóként kutatását végzi az agilis szervezeti működésről. Immár 3 éve több ország működéséért felel HR igazgatóként. A Magyar Agrár- és Élettudományi egyetemen társoktatóként Dr. Poór József professzor úr mellett Stratégia humán menedzsment, HR kontrolling, Menedzsment tanácsadás tárgyak tanítására kérték fel.

 

BGE KKK TDT