Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
2022. november 29.
TDK Konferencia 2022

Beszámoló

Az idei évben a Pénzügyi és Számviteli Kar adott otthont a Tudományos Diákköri Konferenciának.

Az esemény 2022. november 24-én került megrendezésre. Dr. habil. Szegedi Krisztina tudományos és nemzetközi rektorhelyettes és Dr. habil. Csillag Sára dékán nyitották meg a konferenciát.

Az ünnepélyes megnyitó után Mészáros János a BKM BUDAESTI KÖZMŰVEK Nonprofit Zrt. stratégiai és gazdasági vezérigazgató helyettese tartotta meg előadását, majd Reguly Márta a PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft. képviseletében mesélt a hallgatóknak a munkaerőpiaci preferenciák fontosságáról. 

A BGE hallgatói magyar és angol nyelven is, összesen 22 szekcióban mutathatták be kutatómunkájuk eredményét. Idén 146 TDK dolgozat került bemutatásra a BGE hallgatói által.

A Külkereskedelmi Kar hallgatói 18 szekcióban szerepeltek. A konferenciára 94 hallgatónk, 72 dolgozatot készített el, amelyek közül 7 dolgozat ért el első helyezést, 8 második helyezést, 14 harmadik helyezést és 14 dolgozat elkészítője nyert különdíjat.

A KKK hallgatói által elkészített dolgozatok közül 35 dolgozat továbbjutását javasolták a 2023 tavaszán megrendezésre kerülő Országos Tudományos Diákköri Konferenciára.

Gratulálunk a hallgatóknak a sikeres szerepléshez és köszönjük a konzulensek, bírálók és a zsűri munkáját!

A helyezések az alábbi linkre kattintva érhető el! »


BGE KKK TDT