Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
KKK HÖK
A Hallgatói Önkormányzat (azaz a HÖK) a problémák megoldásának és érdekeid képviseletének alfája és omegája! Legyen szó tanulmányi, adminisztratív, diákjóléti vagy éppen rendezvényekkel kapcsolatos kérdésről, mi azért vagyunk, hogy segítsünk választ találni! A HÖK tagjai egész évben azon dolgoznak, hogy a hallgatói érdekeket képviseljék, az egyetemi élet minden területén.


A tanulmányi szekcióhoz egész évben fordulhatsz, tantárgyakat és vizsgákat érintő problémákkal, kérdésekkel.

Diákjóléti Bizottságunk folyamatosan azon munkálkodik, hogy a lehető legtöbb hallgató pályázhasson ösztöndíjakra, vagy éppen kollégiumi helyekre. Amennyiben ezzel kapcsolatban van szükséged tájékoztatásra, vagy bármilyen segítségre, a djb.kkk@unibge.hu e-mailre várjuk a leveled!

Általános feladataink között szerepel az egyetemi rendezvények szervezése, illetve iskolánk képviselete is külsős eseményeken. Ilyen például egy-egy egyetemi nyílt nap, vagy az évente megrendezésre kerülő, országos Educatio kiállítás.

Ha pedig hallgatói rendezvényekről van szó, a Rendezvényes szekció munkája mellett nem mehetünk el szó nélkül! A Gólyatábor, Gólyabál és a Külker Kari Napok mellett számos egyéb, kisebb évközi rendezvénnyel is igyekszünk színesíteni az itt eltöltött időt.

KKK Ösztöndíjsávok 2021/2022-es tanév tavaszi félévben »


play button
04:03
Hallgatói érdekképviselet a Budapesti Gazdasági Egyetemen
Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat célja a hallgatók érdekeinek legfelsőbb körök felé történő képviselete, igényeik (mind az informálódás, oktatás és a szórakozás terén) kielégítése. A videó által a diákok megismerkedhetnek a HÖK képviselővé, tisztviselővé válás folyamatával, a szervezet működésével...
play button
01:45
BGE KKK HÖK KARÁCSONY 2020