Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Külkereskedelmi Kar

KKK

Külkereskedelmi Kar
KKK
KKK
2022. július 27.
Szeptemberben induló felnőttképzéseink és szakirányú továbbképzéseink

Egyetemünk a munkaerő-piaci igényeket figyelembe véve kínál gazdálkodástudományi területen felnőttek számára iskolarendszeren kívüli képzési lehetőséget. Képzéseink legfontosabb ismérve a hazai piacon a gyakorlat-orientáltság, melyet saját, rutinos oktatógárdánkon kívül az üzleti- és közszféra rendszeresen meghívott szakembereinek segítségével biztosítjuk. 


Legfőbb ismérveink

  • professzionális szakértelem, 
  • gyakorlatorientált ismeretek, 
  • naprakész tudás. 

Figyelembe véve és folyamatosan követve a munkaerő-piaci igényeket szakirányú továbbképzéseket, illetve felnőttképzéseket szervezünk. A szakirányú továbbképzés az alap- vagy mesterfokozatot követően további szakképzettség megszerzésére felkészítő, újabb alapvégzettséget nem adó képzés, amely további, speciális szakirányú szakképzettséget biztosít. A megszerzett oklevél az alapoklevéllel együtt érvényes, kiegészítő oklevél.

Képzési idő: 2 félév

A szakirányú továbbképzés megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma a félévek függvényében: 60 kredit.


Szakirányú továbbképzéseink:

 

Felnőttképzések keretén belül szakmai és kompetenciafejlesztő képzéseket, tréningeket hirdetünk hallgatóknak és munkavállalóknak egyaránt.


Felnőttképzéseink:

 

Kérjük, látogass el intézményi honlapunkra, mely tartalmazza a képzésekkel összefüggő minden fontos információt, tudnivalót: Képzések (uni-bge.hu)