Korábban számos hotelnél látott el konyhafőnöki teendőket: Hotel Weisses Rössl, Harisch Hotel, Kitzbühel, Ausztria; Aqua Dome –Tirol Therme Längenfeld, Ausztria; Biohotel Stanglwirt, Going / Tirol, Ausztria; Golfclub Gut Altentann, Henndorf, Ausztria; Hotel Traube, Lienz, Ausztria. Több Michelin-csillagos, valamint a Gault & Millau által minősített étterem konyháján is dolgozott.
A EuroSkills/WorldSkills szakács szakértője és zsűritagja volt 2008-2017 között Abu Dhabiban, Göteborgban, Sao Paulóban, Lille-ben, Lipcsében, Londonban, Innsbruckban, Lisszabonban, Calgaryban, valamint Rotterdamban, melyeken az osztrák csapat többször is aranyérmet nyert. Nemzetközi konyhaművészeti kiállításokon is részt vett korábban.
Egyéb díjai, elismerései
- Pro Gastronomia díj – Budapesti Gazdasági Egyetem (2018)
- Szakácsok Szakácsa 2015 Osztrák Szakácsszövetség
- neveléstani és módszertani tanulmányok és tanítási gyakorlat díja, 1. helyezés (2012)
- Lousiana Taste of Gold – 1. helyezés (2001)
- WorldSkills St. Gallen (Svájc) – 3. helyezés (1997)
- Európa-bajnokság Utrecht (Hollandia) – 1. helyezés (1996)
- 1996. évi berlini olimpia – ezüstérmes (ifjúsági válogatott)
- 1996-ban Európa-bajnok Innsbruckban (ifjúsági válogatott)
- országos bajnokság Altmünster – 1. helyezés (1996)
- országos bajnokság Klagenfurt – 2. helyezés (1995)
- országos tanulóversenyek Bécsben: A Nap Győztese, első díj (1993)