Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Tourism Club of BGE
First class seat on your carieer flight!

Vár téged is a BGE KVIK legnagyobb turizmussal, vendéglátással és rendezvényszervezéssel foglakozó diákszervezete!

A Tourism Club of BGE, egy olyan diákszervezet, mely vállalatszerű felépítésével és kiemelkedő szakmai partnereivel segít tagjainak, az előttük álló munkahelyi kihívásokra való felkészülésben, és olyan gyakorlati, kézzelfogható tudás birtokába juttatja őket, melynek segítségével kitűnhetnek a munkaerőpiacon.

Továbbá célunk megmutatni, hogy milyen lehetőségeket rejt magában a turizmus szektora, illetve, hogy az egyetemi éveitek alatt körvonalazódjon előttetek, milyen területek érdekelnek titeket igazán a meglehetősen tág, és szerteágazó elhelyezkedési lehetőségek közül.

Lehetőséget nyújtunk, hogy egyéni fejlődéseden keresztül kihozd magadból és egyetemi éveidből a legtöbbet, hasznosítsd az órákon tanultakat a gyakorlatban is, illetve újabb és újabb soft skilleket sajátíts el. Mindezt a szervezet valamely Termináljának (Marketing, HR, Talent Development és Event Management) tagjaként.

A szervezet tagjai számára magyar nyelvű belsős kurzusokat, céglátogatásokat, tréningeket szervezünk a turisztika, a vendéglátás, a hotelmenedzsment, a gasztronómia vagy épp a térségfejlesztés területén. Nyilvános előadásainkat szintén magyar nyelven tartjuk meg, ezeknek megszervezése például a rendezvényszervezés iránt érdeklődő hallgatóknak nyújt lehetőséget az egyéni szakmai fejlődésre.

Szervezeti képzésünk, a Talent Program egy 4 féléves gyakorlatorientált képzési rendszer, ami az egyetemi tanulmányokkal párhuzamosan végezhető. Ennek segítségével megtalálhatod a neked leginkább tetsző karrierutat a borászattól a rendezvényszervezésen át egészen a légitársaságok világáig. Így amit megtanulsz órán, azt egyből kipróbálhatod a gyakorlatban.

De nem akárhogy!

Partnercégeinkkel, többek között a Four Seasons Hotel , Haris Park illetve a Divino-val együttműködve félévről félévre izgalmas projekten dolgozhatsz, valamint a partnerségnek köszönhetően tagjaink számára szakmai gyakorlatos helyeket valamint gyakornoki pozíciókat is biztosítanak.

Minden félév elején az irántunk érdeklődők ellátogathatnak infóestjeinkre, melyen közelebbről is megismerkedhetnek szervezetünkkel. Ezután – már az újonnan felvett tagjainkkal – egy ún. bevonó táborban veszünk részt, ami segíti a közösség összekovácsolását. Félévenként több nyilvános (minden érdeklődő számára meghirdetett) előadást rendezünk, szintén turizmushoz és vendéglátáshoz kapcsolódó témáknál maradva, melyekre minden érdeklődőt (nem csak egyetemünk hallgatóit) szeretettel várunk.

Emellett, ha csatlakozol szervezetünkhöz, tagként különböző turizmussal és vendéglátással kapcsolatos tréningekben, céglátogatásokon, workshopokon és jobbnál jobb közösségi programokon vehetsz részt.

A TC of BGE a Youth Business Group tagszervezete, vagyis az ország legnagyobb egyetemista tehetségközösségének részese. Ezért tagként több, egyetemeken és szakterületeken átívelő projekthez is csatlakozhatsz, illetve ezáltal sok új embert is megtudsz ismerni.

A YBG azaz a Youth Business Group minden félévben, számtalan szakmai és soft skill tréninggel támogtaja tagjai fejlődését, valamint az egyetemeket átívelő közösségépítésre és szórakozásra is nagy hangsúlyt fektet. Ennek köszönhetően minden télen sítábort szervez a tagoknak, nyaranta pedig a YBG fesztiválon gyűlnek össze a diákszervezeti tagok.

Egyetemtől és szaktól függetlenül várunk minden első- és másodéves, nappali tagozatos hallgatót, akit érdekel a turizmus, a vendéglátás vagy a rendezvényszervezés bármely területe, aki fejleszteni szeretné magát, aki már egyetemi évei alatt szeretne nagyobb erőkkel tenni valamit a jövőjéért, és aki szeretne egy szuper közösség tagja lenni.

 

Reméljük hamarosan téged is köszönthetünk szervezetünkben!

Elérhetőségeink


Iroda: Markó utcai épület, földszint 11.

E-mail: hello@tourismclub-bge.hu

Facebook

Instagram

TikTok

Linkedin

YBG

Tóth Inez

elnök

+36 70 883 4478

toth.inez@tourismclub-bge.hu

Versics Virág

HR-alelnök

versics.virag@tourismclub-bge.hu

Sátor Szonja

Talent Development alelnök

sator.szonja@tourismclub-bge.hu

Filep Nóra

marketingalelnök

filep.nora@tourismclub-bge.hu

Sztrikinácz Bence

Event Management alelnök

sztrikinacz.bence@tourismclub-bge.hu