Kiválasztott nyelv
  HU - Magyar
  Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
 • EN - English
Hallgatói fiók

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Képzési portfólió
A karon 4 alapképzés, 3 mesterképzés, 2 felsőoktatási szakképzés és számos posztgraduális és felnőttképzés folyik, nappali és levelező munkarendben, magyar, angol és német nyelven egyaránt. 


A karunkra jelentkezők a felsőoktatási szakképzésben két (turizmus-vendéglátás, kereskedelem és marketing), gazdaságtudományi alapképzésben két szakon (kereskedelem és marketing, turizmus-vendéglátás), bölcsészettudományi alapképzésben egy (közösségszervezés), pedagógiai alapképzésben egy (szakoktató), a mesterképzésben pedig három szakon (ellátásilánc-menedzsment, turizmusmenedzsment, közgazdásztanár) kezdhetik meg tanulmányaikat. 

Valamennyi oktatott szakunkra a gyakorlatorientáltság jellemző, karunk gyakorlati háttere rendkívül erős. Hallgatóink nemcsak a szemináriumokon ismerkednek meg a szakma megoldandó kérdéseivel, de kapcsolatba kerülnek kis-, közepes és nagyvállalkozásokkal, kereskedelmi és szállodaláncokkal, ahol valós üzleti környezetben sajátíthatják el a szakma gyakorlati fogásait, továbbá kötelező szakmai gyakorlatukat is vezető hazai, illetve nemzetközi cégeknél tölthetik itthon, vagy akár külföldön is. Az oktatást számos egyedi megoldással is támogatjuk: szimulációs gyakorlatokkal, tanéttermi, tankonyhai, laboratóriumi gyakorlatokkal, önálló hallgatói projektekkel. Jelentős szakmai partnereinkkel képzéseinket duális formában is indítjuk. 

A kar képzési szintenként az alábbi képzéseket nyújtja

 • turizmusmarketing:
 • nyelv: magyar 
 • munkarend: levelező 
 • finanszírozási forma: önköltséges 


Angol, német és spanyol nyelvekből üzleti és idegenforgalmi-vendéglátóipari (B2) szaknyelvi vizsgaelőkészítő tanfolyamok (KVIK)

 • nyelv: magyar és a tanfolyam nyelve 
 • munkarend: tömbösített, intenzív 
 • finanszírozási forma: önköltséges 


További információ


Munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget telefonon, emailben, vagy személyesen a Hallgatói Ügyfélszolgálat irodájában. 

play button
03:12
Miért a BGE? — Tischler Petra, a KVIK volt hallgatója
A Budapesti Gazdasági Egyetem gyakorlatorientált képzéseiről és a felvételiről a https://www.felveteli.uni-bge.hu oldalon tájékozódhatsz. Kérdéseidet a nyílt napon is felteheted 2020. február 1-én 10:00 órától a BGE Markó utcai épületében. Gyere tanulni hozzánk, hisz a jövőd itt kezdődik! 👨‍🎓Tá...