Szakmai pályafutását a Hotel Flamencóban kezdte. Az első három évet mint tanuló, majd ezt követően két évet mint szakács dolgozott ott Lusztig Tamás séf úr keze alatt. Majd a budai Alabárdos étterembe került, először szakácsként, később mint konyhafőnök vezette a konyhát. Közben tett egy kis kitérőt: Ausztriában dolgozott egy szezont, majd az Ambassador Catering, azon belül is a budapesti Bank Center konyháját vezette három éven keresztül.
Azután ismét az Alabárdos következett: összesen közel 20 évet töltött ott. Ez idő alatt több elismerést is kapott a hely:
- Gault & Millau 16 pont és az év étterme
- Michelin Guide által ajánlott étterem
- Diningguide Top 10 étterme
Részt vett több versenyen, többek közt:
- Chaine des Rotisseurs magyarországi döntő, első helyezés
- megnyerte az első Hagyomány és evolúció versenyt
- Attila készítette fel a 3. Czifray-versenykurzus győztesét
Zsűriként részt vett az összes, magyar gasztronómiai szervezetek által rendezett szakácsversenyen, többek között a Bocuse d’Or magyarországi döntőjén, a Chaine des Rotisseurs világbajnoki döntőjén.
Tagja a chicagói Les Amis d’Escoffier Society of Chicago séfklubnak. Tartott előadást és főzőbemutatót a magyar ételekről a New York-i French Culinary Institute séfiskolában. Dolgozott Londonban, az egy Michelin-csillagos Wild Honey étteremben, valamint részt vett a Floridában, Sarasotán lévő The Coolinary étterem megnyitásában.
Jelenleg a villányi Sauska48 étterem kreatív séfje, Budapesten pedig a Traktor farmfood-étterem vezetésében vesz részt mint séf/tulajdonos. Ezen felül elindította a Falusi Gourmet brandet és egy főzős Youtube-csatornát is.