Diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerezte vendéglátás szakon. Az első igazán komoly munka az Onyx Étterem vezetése volt számára. Közel kilenc évet dolgozott ott, majd 2017-ben Szulló Szabinával, Hamvas Zoltánnal és Széll Tamással közösen megnyitották a Stand25 Bisztrót, amelyet modern és elérhetőbb magyar konyhaként álmodtak meg, hogy közelebb hozzák a fine dining világát a közönséghez. A bisztró sikere után, 2018-ban elindították a Stand Éttermet, amely kifinomultabb gasztronómiai élményt kínál. A Stand már nyolc hónap után Michelin-csillagot kapott, majd 2022-ben megszerezte a második csillagot is, ezzel a legkiemelkedőbb magyar éttermek közé juttatva őket.
A Standban nagyon összeszokott, nagy múltú csapat dolgozik, amelynek élén ő áll. Számára az a legfontosabb küldetés, hogy a vendég az első pillanattól a távozásig maradandó élményt kapjon, ami egy kicsit több és egy kicsit jobb, mint máshol. Ennek érdekében igyekszik folyamatosan olyan csapatot egyben tartani, amelyben mindenki a tudása legjavát nyújtja, legyen bármilyen pozícióban.
Munkáját a vendéglátás iránti szenvedély, a magas színvonalú kiszolgálás iránti elkötelezettség és a precizitás jellemzi. Vezetőként nagy figyelmet fordít arra, hogy a vendégek mindig kiváló élményben részesüljenek, és a részletek gondos kidolgozásával biztosítja az éttermek magas minőségét, ügyelve a modern megoldások és trendek bevezetésére, amelyekkel hozzájárul a vendégélmény folyamatos megújításához.