BGE központi honlap
Hallgatói fiók
EN - English

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

  • Rólunk
      • Rólunk
      • Képzési portfólió
      • Értékeink
      • Történetünk
      • Szolgáltatások és projektek
      • Alkotmány utcai térkép
  • Közösség
      • Vezetés
      • A Kar vezetése
      • Oktatási szervezeti egységek
      • Kereskedelem Tanszék
      • Közgazdasági és Üzleti Tudományok Tanszék
      • Pedagógia Tanszék
      • Turizmus Tanszék
      • Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék
      • Vendéglátás Tanszék
      • Szaknyelvi Iroda – KVIK
      • Sport Iroda kihelyezett részleg
      • Szolgáltató szervezeti egységek
      • Dékáni Hivatal
      • Hallgatói Ügyfélszolgálati Csoport
      • Kollégium
      • Könyvtár
      • Hallgatói érdekképviselet
      • KVIK HÖK
  • Tudományos élet
      • Tudományos élet
      • Kutatási portfólió
      • Kutatócsoportok a KVIK-en
      • Elismerések és lehetőségek
      • Kiadványok és folyóiratok
  • Partnerségek
      • Partnerségek
      • Üzleti kapcsolatok
      • Nemzetközi kapcsolatok
      • Tudományos kapcsolatok
      • Vendégoktatóink
      • Duális képzés
      • Pro Gastronomia díj
      • A BGE söre
  • Hallgatói élet
      • Szervezetek és közösségek
      • KVIK HÖK
      • Diákjóléti Bizottság
      • Kollégiumi Bizottság
      • Gundel Károly Szakkollégium
      • AIESEC
      • Tourism Club of BGE
      • BEE Mentorship programme
      • Versenyek és tehetséggondozás
      • Tudományos Diákkör (TDK)
      • Gundel Károly Szakkollégium eredményei
      • Hallgatóinknak szervezett versenyek
      • Nemzetközi lehetőségek
      • Programok és pályázatok
      • Kultúra és sport
      • Kulturális élet
      • Sportélet
Nyitólap >
Czompa Fanny
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Keresés
Menü
Keresés
Menü
Czompa Fanny
Czompa Fanny

2016-ban Czompa Fanny a BGE színeiben először vehetett részt az Olivier Roellinger szakácsversenyen és Európa-bajnoki regionális bronzérmet hozhatott haza. Pályája során megfordult Michelin csillagos étteremtől a fine dining bisztróig. Jelenleg főcukrásza a budaörsi Rutin étteremnek, amit szintén jegyez a Michelin Guide és a hozzá tartozó MiMi's cukrászdának.

Az egyetemen kedvenc tanára Sándor Dénes volt, akitől ugyan nagyon tartott, de ma már tudja, sőt ő is eszerint éli mindennapjait, hogy kemény követelmények nélkül nincs értelme dolgozni. Ennek szellemében készültek a 2016-os Olivier Roellinger versenyre is. Bevonták a felkészülésbe Tischler Petrát, aki már akkor is a halak elkészítésének nagy tudója volt, illetve Laurent Lemalt is a 2015-ös francia Bocuse d’Or győztesét, aki éppen egy bemutatót tartott a BGE KVIK tankonyhájában.

A BGE KVIK elvégzése után szakácsként dolgozott a Tanti étteremben. Szintén szakácsként dolgozott a Klassz étteremben, majd a Mandragóra étteremben már séfhelyettesé lépett elő. Ismét szakács volt a Ramazuri étteremben. A Kert bisztróban hidegkonyhás szakácsként kezdte a tevékenységét, azonban felfigyeltek cukrász tehetségére és onnantól cukrászként dolgozott/dolgozik. 2022 szeptembere óta főcukrásza a Rutin étteremnek és a hozzá tartozó MiMi's cukrászdának.

2023-ban az ifjú tehetségeket felkaroló Gourmet Fesztiválon cukrászati bemutatót tartott. 

2025 - Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem - Minden jog fenntartva v1.12.0
Hasznos linkek
  • Közérdekű adatok
  • Intézményi tájékoztató
  • Informatikai útmutatók
  • Elérhetőségek
  • Pályázati felhívások
  • Fejlesztéseink
  • Felhasználási feltételek
  • Süti beállítások
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Akadálymentesítési nyilatkozat
  • Hallgatói Követelményrendszer
  • Visszaélés-bejelentési rendszer
Kövess minket
készítette