Katka, ahogy a családja és a barátai becézik, 1988-ban született Székesfehérváron, első generációs vendéglátós családban. Gyermekkorától kezdve minden nyáron belefolyt a család által üzemeltetett Tekergő Étterem mindennapjaiba. Franciaországi tanulmányait követően döntött úgy, hogy diplomát szerez az akkori Budapesti Gazdasági Főiskolán (ma Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar).
A főiskola alatt az iskolapadban eltöltött időn túl tapasztalatot szerzett a Náncsi Néni vendéglőben, majd a budapesti évei után visszaköltözött szülővárosába, hogy a saját vállalkozásukat vigye tovább testvérével, Gergellyel. A velencei étterem teljes körű felújítása után, 2017-ben megnyitották újabb helyüket Székesfehérváron, a Patent Gasztrobárt. A következő fontos lépés a vendéglátás rögös szakmai útján az első barbecuesűtő megvásárlása volt, és megalakították versenycsapatukat is, a Katka Gergő Barbecue-t. 2017-ben részt vettek az első Magyarországon rendezett nemzetközi barbecueversenyen, amit megnyertek, így meghívást kaptak a 2018-as amerikai barbecue-világbajnokságra. 2018-ban számos nemzetközi barbecuedíjat zsebeltek be újonccsapatként. A versenyzést követően az éttermek üzemeltetése kapott újra hangsúlyt Katka szakmai munkájában. A vendéglátáson túl a család az, ami nagy szerepet játszik az életében, így az étterem kínálatát is a családok igényeire alakítja. 2022-ben megszületett a kisfia, így főállású édesanyaként egy ideig csak lelkes „vendége” éttermeinek, ám vigyázó szemeit rajta tartja azok működésén továbbra is. Távlati cél az elégedett vendégkör megtartása, a családi vállalkozás fenntartása és a folyamatos fejlődés a vendégek igényeinek megfelelően.