Kecze-Hady Kézműves Pincészet borkóstolóval egybekötött előadása
Előadók:
Kecze Zoltán borász, őstermelő,
Kecze Zoltán Zsombor (BGE KVIK hallgató)
Az előadás során megismerheted a természetes borok készítésének világát. Mindenkinek szól, aki tiszta és egészséges bort szeretne kóstolni, mert a józanság legmagasabb foka a mámor.
Az előadásból megtudhatod, melyek a szőlőtermesztés biodinamikus alapjai?
Megismerheted a Balaton-felvidéki szőlő termőhelyeit.
Az organikus borok készítési módjait.
A borfogyasztás és kóstolás érzékszervi jellemzőit.
Miért érdemes természetes borokat fogyasztani?
"A víz az anyag, a bor a lélek és a vér a szellem."
Az előadás alatt 7 féle Balaton-felvidéki bort kóstolunk.
Program
1055 Markó u. 29-31. Sommelier terem