Kecze-Hady Kézműves Pincészet borkóstolóval egybekötött előadása 

 

Előadók:

Kecze Zoltán borász, őstermelő,

Kecze Zoltán Zsombor (BGE KVIK hallgató)


Az előadás során megismerheted a természetes borok készítésének világát. Mindenkinek szól, aki tiszta és egészséges bort szeretne kóstolni, mert a józanság legmagasabb foka a mámor.

 

Az előadásból megtudhatod, melyek a szőlőtermesztés biodinamikus alapjai?

Megismerheted a Balaton-felvidéki szőlő termőhelyeit.

Az organikus borok készítési módjait.

A borfogyasztás és kóstolás érzékszervi jellemzőit.

Miért érdemes természetes borokat fogyasztani?

 

"A víz az anyag, a bor a lélek és a vér a szellem."


Az előadás alatt 7 féle Balaton-felvidéki bort kóstolunk.

Program

1055 Markó u. 29-31. Sommelier terem