Kedves Elsőéves Hallgatónk! 


Először is, sok szeretettel köszöntünk immáron KVIK-esként az Egyetemünkön! 

Örülünk, hogy itt vagy! Ha minden jól megy, még éveket fogsz eltölteni nálunk, így minden bizonnyal neked is fontos, és érdeked is, hogy ez minél tartalmasabban és minél zökkenőmentesebben történjen. Informálódj, ismerkedj, tudj és tapasztalj meg minél többet, hogy felelős egyetemi polgárrá válhass! 

Ebben segít neked a Légy képben! – orientációs napod, amely során különböző állomásokon áthaladva, játékos formában ismerkedhetsz meg a KVIK-es lét alapjaival. Az egyes állomásokon ízelítőt kapsz a választott szakodból, a nyelvtanulási és a tanuláson túli önfejlesztési lehetőségekből, a könyvtár működéséből, emellett betekintést nyerhetsz a vállalkozói létbe, a fenntarthatósági kihívásokba, megismerkedhetsz a kari sportolási lehetőségekkel, sőt a sokszínű kikapcsolódási, szórakozási lehetőségekkel is! Ráadásul a program folyamán egy finom BGE-kávéra is a vendégünk vagy! 

Jó, ha tudod, hogy az orientációs napi program – céltudatosan – tulajdonképpen egy mini szimuláció, ami az egyetemi képzést, az itteni egyetemi létedet modellezi, így a teljesítési feltételek is megegyeznek. Gondolj csak bele! Az egyetemi évek során lesznek „előadásaid” (most ez esetben a tájékoztató előadás), részesülni fogsz „interaktív gyakorlatias szemináriumokban” (ezek most a külön választható programok). Amennyiben az egyetemi évek alatt kihasználod a lehetőségeid és teljesíted a tanulmányi kötelezettségeid, tied lesz a jól megérdemelt „dokumentum”: a diploma, illetve az oklevél. Az orientációs napon – a tájékoztató előadáson túl – lehetőséged lesz alternatív programokon is részt venni. Az egyes állomásokon pecséteket gyűjtögethetsz, ezekre, valamint a záró programon való részvételedre krediteket szerezhetsz, amelyek már beszámítanak itteni tanulmányaidba (jól megérdemelt „dokumentumként” kreditteljesítési igazolást kapsz). 

Ha a hallottakkal-tanultakkal kapcsolatos záró programbeli kvízjátékban részt veszel, és még az első háromban is végzel, garantáltan ajándékot is kapsz! Nagyon ajánljuk, hogy ne hagyd ki az orientációs napot, hiszen az már a képzésed szerves része, „kötelezően választható”, hogy a hamarosan számodra is ismerős fogalommal éljünk. Hasznos ismeretekkel gazdagodsz, amelyeket még el is számolunk neked. Csak nyerhetsz vele, nem igaz? 😊 

Gyere, és tarts velünk a programban, -Ó, -IÓ, -CIÓ, -ÁCIÓ, -ORIENTÁCIÓ – helyeket elfoglalni, jön a becsengetés! 


További részletek, program és térkép >>

Program

1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11.