Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
2022. április 28.
AIESEC: Youth Speak Forum

Az AIESEC Magyarország egy egészen különleges eseményt szervez fiatalok számára, ami nem más, mint a Youth Speak Forum. Ez egy 1 napos konferencia, amely Magyarország aktuális témáira épül, hogy egyértelmű cselekvésre ösztönözzön, és bemutassa azokat a lehetőségeket, amelyekkel a fiatalok hozzájárulhatnak egy jobb világ építéséhez.

Az AIESEC egy ifjúsági vezetőfejlesztéssel foglalkozó szervezet. Fő célunk ezen az eseményen keresztül az, hogy a fiatalokat összehozzuk a vállalati, intézményi és civil szektorral, hogy új ötleteket generáljanak az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaihoz kapcsolódóan, annak érdekében, hogy hatással legyenek a globális kérdésekre. Az előadók között szerepel a Kék Bolygó és a Nem Adom Fel Alapítvány, a cégek világából pedig a Tata Consultancy Services és a KPMG készül izgalmas workshopokkal.


Az idei Fenntarthatósági Fejlődési Célok:

SDG 8 – Tisztességes munka és gazdasági növekedés

SDG 10 – Egyenlőtlenségek csökkentése

SDG 12 – Felelős fogyasztás és termelés

 

Ha szeretnél többet megtudni a mindennapi felelősségteljes fogyasztásról, mit jelent a változatos munkakörnyezet, vagy hogyan találhatod meg magadnak a tökéletes munkát, akkor itt a lehetőség, hogy részt vegyél!


Dátum: 2022.05.13. (péntek) 10:00-18:00

Helyszín: TATA Consultancy Services (1117 Budapest, Alíz utca 4. - Office Garden)

Jegyértékesítés

Honlap

További információért látogass el a Facebook eseménybe!

Program nyelve: angol


play button
02:25
Youth Speak Forum Hungary 2021
AIESEC in Hungary organized the Youth Speak Forum during the summer of 2021 in order to give a platform to young people to get together and brainstorm about the current issues of the world and to engage them to take action. See you next year! Song: Krewella - Enjoy the ride