HU - Magyar
  • EN - English
Hallgatói fiók

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
2020. december 3.
Érdekel a nemzetközi rendezvényszervezés?

Legyél Te is az U21-es Eb részese!


280 önkéntes segíti majd a magyar és szlovén közös rendezésű Európa-bajnokság lebonyolítását. A jelentkezés az év végéig tart és az érdeklődők számtalan izgalmas feladatkör közül választhatnak.

A 2021 nyarára halasztott felnőtt férfi Európa-bajnokság mellett az U21-es kontinenstorna is remek lehetőséget kínál az érdeklődőknek, hogy bepillantást nyerjenek egy európai szintű sportesemény szervezésébe. 

A magyar-szlovén közös rendezésű U21-es torna izgalmas kihívásokat, hasznos tapasztalatokat és kapcsolatokat, valamint jó szórakozást jelent az önkénteseknek, akik Budapesten mellett Győrben, Székesfehérváron és Szombathelyen látnak majd el feladatokat. A közel 300 önkéntes 15 mérkőzésen a legkülönbözőbb feladatkörökben segíthetik a szervező csapat munkáját; többek között ilyen az akkreditáció, transzport, marketing, média, versenyrendezés és szurkolói szolgáltatások is.

Az önkéntes programért a helyszíni szervezőcsapat felel, ők végzik a toborzást és kiválasztást, gondoskodnak az eseményt megelőző képzésekről, valamint koordinálják az önkénteseket az esemény teljes időtartama alatt.

Az önkéntesek lehetőséget kapnak arra, hogy az U21-es Európa-bajnokságon szert tegyenek nemzetközi rendezvényszervezési tapasztalatra, belekóstolnak a csapatmunka szépségeibe, fejleszthetik kommunikációs és problémamegoldó készségeiket, bővíthetik a kapcsolathálójukat, stb. Az önkénteseknek beosztásuknak megfelelően biztosítunk akkreditációt, Adidas egyenruhát, étkezést. Az esemény végén pedig záróbulit rendezünk, ahol további meglepetéssekkel köszönetet mondunk és megünnepeljük a sikeres együttműködést. 

Jelentkezz a csapatba, ha 
– 2021. március 1-ig már betöltöd a 18. életévedet,
– legalább minimális társalgási szinten beszélsz angolul,
– az általad kiválasztott városban, legalább mérkőzésnapokon szerepet tudsz vállalni
és részt tudsz venni az eseményt megelőző képzésen.

2020 december 10-ig lehet előregisztrálni az u21onkentes@mlsz.hu e-mail címen.

 

További információ az önkéntes programmal, feladatkörökkel, gyakori kérdésekkel és a jelentkezési folyamattal kapcsolatban ezen a linken található: https://under21.mlsz.hu/onkentes-program